I Bridge CC 2015/CC 2017, vises ikke Photoshop- og Illustrator-alternativene i Verktøy -menyen og Plass -alternativer.

• Alternativene Verktøy > Photoshop og Verktøy > Illustrator mangler.
  • Når du velger ethvert bilde, mangler alternativene Fil > Plass > I Photoshop og Fil > Plass > I Illustrator .

Berørte produktversjoner

• Adobe Bridge CC 2017 med Adobe Photoshop CC 2015.x og Adobe Illustrator CC 2015.x
  • Adobe Bridge CC 2015 med Adobe Photoshop CC 2015 og Adobe Illustrator CC 2017

Løsning

Dette problemet oppstår i følgende scenarier:

• Når du bruker CC-versjoner (2015) av Adobe Photoshop og Adobe Illustrator med Adobe Bridge CC (2017).
  • Når du bruker CC-versjoner (2017) av Adobe Photoshop og Adobe Illustrator med Adobe Bridge CC (2015).

For å løse dette problemet kan du oppdatere Adobe Bridge, Photoshop og Illustrator til de nyeste CC-versjonene (2017). For detaljer, se Se etter programoppdateringer.