Visa, lägg till eller ta bort offentliga bibliotek i Creative Cloud-datorprogrammet

Du kan bläddra bland och lägga till kostnadsfria offentliga bibliotek från Creative Cloud-datorprogrammet och använda dem för ditt varumärke och dina projekt.

Hur du visar och lägger till offentliga bibliotek i Creative Cloud-datorprogrammet

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj ikonen   i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Välj fliken Stock och Marketplace

Välj Stock och Marketplace

3. Välj Bibliotek för att se de offentligt tillgängliga biblioteken.

Välj Bibliotek

4. Välj Visa för att se bibliotekets innehåll.

Välj visa

5. Välj Lägg till i dina bibliotek för de bibliotek du vill lägga till.

Välj Lägg till i dina bibliotek

Avfölj offentliga bibliotek i Creative Cloud-datorprogrammet

1. Välj Visa i dina bibliotek för att komma åt bibliotekets innehåll.

Välj Visa i dina bibliotek

2. Gå till fliken Filer och välj ikonen Fler åtgärder    och välj sedan Avfölj

Avfölj ett offentligt bibliotek

3. Välj Avfölj i bekräftelserutan för att ta bort ett bibliotek och dess innehåll.

Välj avfölj för att ta bort biblioteket

När du avföljer ett bibliotek tas det och dess innehåll bort från fliken Filer i Creative Cloud-datorprogrammet.

Liknande innehåll

Creative Cloud Libraries