Stäng de processer eller program som kan vara oförenliga

Vissa program och processer som körs under installationer eller uppdateringar av Adobe-program, t.ex. Photoshop CC kan orsaka tillfälliga installationsavbrott.

Ett felmeddelande liknande detta kommer att visas:

• "Stäng följande program/processer om du vill fortsätta: – LogTransport2".
  • "Spara pågående arbete och stäng följande program och klicka på Fortsätt:"

Det oförenliga programmet eller processen måste stängas för att installationen eller uppdateringen ska kunna slutföras. Välj ditt operativsystem på flikarna nedan för att göra det.

Steg för att stänga ett icke kompatibelt program eller en annan process

Windows

Stäng ett program:

• Högerklicka på programikonen i Aktivitetsfältet och välj sedan Stäng.

Avsluta en process:

1. Högerklicka på Aktivitetsfältet och välj Aktivitetshanteraren.

2. Välj en process i konflikt från listan och klicka på Avsluta process.

3. Upprepa steg 2 för eventuella ytterligare processer.

Mac

Stänga ett program:

• Ctrl-klicka på programikonen i dockan och välj Avsluta.

Avsluta en process:

1. I Finder väljer du Gå > Verktyg.

2. Dubbelklicka på programmet Aktivitetskontroll.

3. Ange namnet på processen i sökrutan som du hittar högst upp till höger i Aktivitetskontrollfönstret.

4. Dubbelklicka på processen i listan som skapar konflikten och klicka sedan på Avsluta i processfönstret. Klicka därefter på Tvångsavsluta.

5. Upprepa steg 3 och 4 om det finns ytterligare oförenliga processer.

Sök i Spotlight om du inte hittar processen i Aktivitetskontrollen. Skriv in namnet på processen och klicka sedan på processnamnet i söklistan. Följ sedan steg 1–4.

Mer information finns i: