Du får följande felmeddelande när du försöker installera eller uppdatera en Adobe-app.

Det går inte att nå Adobes servrar

Det går inte att nå Adobes servrar
Det går inte att nå Adobes servrar

Lösning

Prova följande lösningar i ordning.

1. Kontrollera och installera operativsystemuppdateringar

Kontrollera om det finns uppdateringar för ditt operativsystem och om så är fallet bör du installera dem. Vissa operativsystemuppdateringar kan begränsa utgående Internetanslutning av säkerhetsskäl. Mer information finns i:

2. Skapa ett nytt administratörskonto

Skapa ett nytt administratörskonto och försök att installera eller uppdatera appen. Mer information finns i:

3. Felsök nätverks- och anslutningsproblem

Felmeddelandet visar att du kan ha nätverksanslutnings- eller stabilitetsproblem. Se Nätverks- och anslutningsproblem om du behöver felsöka dessa problem.