Adobe_Creative_Cloud_icon_RGB_256px

Den här artikeln innehåller en översikt över distribution av Creative Cloud for enterprise. Distributionssätten för Creative Cloud for enterprise omfattar: Creative Cloud for enterprise (ETLA), Creative Cloud for education (EEA) och Creative Cloud for government.

Anvisningar om paketering och distribution finns i Creative Cloud for enterprise.

Förutom Creative Cloud for enterprise är Creative Cloud Packager tillgänglig för Creative Cloud for teams. Mer information finns i Creative Cloud for teams.

Se Adobe-evangelisten Andrew Trice tala om distribuering av Creative Cloud for enterprise med Adobe Creative Cloud Packager.

Creative Cloud for enterprise

Ge din organisation tillgång till Adobes kreativa appar och tjänster, möjlighet till gruppsamarbeten, licenshanteringsverktyg och support för företagskunder. Creative Cloud for enterprise har stöd för anpassad distribution och flexibel licenshantering, och kan kombineras med andra företagserbjudanden till företag.

Namngiven användarlicensiering

Distribution med namngiven licens binder användningen av Creative Cloud-program och -tjänster till en enskild användare. Mer information.

Licensiering för delad enheter

Licensiering för delade enheter är en licensieringsmetod anpassad för utbildningsinstitutioner där programvaran tilldelas en enhet i stället för en person. Alla som loggar in på enheten får tillgång till produkterna och tjänsterna från Adobe.

Licensiering för delad enhet passar för datorlabb och lektionssalar. Du kan till exempel installera Creative Cloud-program i dina datorlabb så att studerande och lärare kan använda de program och tjänster som ingår i ditt licensavtal med Adobe.

Licensiering med serienummer

En äldre metod för anonym licensiering som inte är knuten till en enskild användare utan till en viss dator. Mer information.

Arbetsflöden för distribution och detaljerade anvisningar

Information om distributionsarbetsflöden och detaljerade anvisningar finns i Creative Cloud for enterprise.

Education Enterprise Agreement (EEA)

Avtalet Adobe Education Enterprise (EEA) ger betydande rabatt för grundskolor och gymnasier vid volyminköp av Creative Cloud-program och annan Adobe-programvara. Med EEA får skolor tillgång till kommande versioner och uppdateringar av de EEA-licensierade produkterna.

Distribution

Som EEA-kund distribuerar och licensierar du produkter med ett serienummer från Adobe och med Creative Cloud Packager, som båda kan hämtas på Adobes licensieringswebbplats (LWS).

Utöver Creative Cloud-programmen får du med ditt EEA-avtal även tillgång till andra program, som Captivate, Presenter och Adobe Elements. Dessa program paketeras också med Creative Cloud Packager, men du måste ange respektive serienummer för de produkterna i stället för Creative Cloud-serienumret. Mer information finns i Packa produkter som inte ingår i Creative Cloud.

Arbetsflöden för distribution och detaljerade anvisningar

Information om distributionsarbetsflöden och detaljerade anvisningar finns i Creative Cloud for enterprise.

Creative Cloud-datorprogram för myndigheter

Ge företagets kreativa team de branschledande verktygen, och låt IT-teamet använda säkra och anpassningsbara distributionsmetoder. Kontinuerligt uppdaterade program, företagssupport och centraliserade administratörsverktyg – med Creative Cloud är det enkelt att kommunicera på ett effektivt och engagerande sätt.

Distribution

För myndigheter har säkerheten högsta prioritet, och i de flesta fall är offlinedistribution ett krav. Med Creative Cloud Packager och ett serienummer från Adobes licensieringswebbplats (LWS) är det bara det initiala distributionspaketet som måste vara online. Alla klienter som sedan får paketet installerat får programmen, men det krävs ingen onlineåtkomst eller något Adobe ID.

Arbetsflöden för distribution och detaljerade anvisningar

Information om distributionsarbetsflöden och detaljerade anvisningar finns i Creative Cloud for enterprise.