Amazon-kunder: Hämta installationsprogrammen för Photoshop Elements 2018 och Premiere Elements 2018 för Mac.

Läs igenom innan du hämtar den

Nedan följer en lista med saker som du bör veta innan du hämtar Photoshop Elements 2018 och Premiere Elements 2018:

• Du behöver serienumret som tillhandahålls av Amazon för att installera Photoshop Elements 2018 och Premiere Elements 2018. Se till att du har serienumret till hands innan du börjar hämtningen.
  • Du kan erhålla ditt serienummer från biblioteket ”Dina spel och program” på Amazon.com.
  • Kontrollera att din dator uppfyller de lägsta systemkraven för Photoshop Elements 2018 eller Premiere Elements 2018.