Med version 2014 av Photoshop CC och senare installerar Creative Cloud rätt version av Photoshop för ditt Windows-OS (operativsystem):

• Om du har en 32-bitarsversion av Windows, så installerar Creative Cloud 32-bitarsversionen av Photoshop
  • Om du har en 64-bitarsversion av Windows, så installerar Creative Cloud endast 64-bitarsversionen av Photoshop.

För att optimera nedladdnings- och installationstiden, paketerar vi inte längre både 64-bitars- och 32-bitarsversionen i samma installationsprogram.

Obs! om du har en 64 -bitarsversion av Windows så är 32 -bitarsversionen av Photoshop varken listad eller tillgänglig för hämtning från Creative Cloud. Om du behöver 32 -bitars versionen av Photoshop för Windows för kompatibilitet med äldrepropp-ins eller drivrutiner, kan du hämta 32 -bitars versionen från länkarna nedan.

Övriga ersättningsprodukter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Hämta Adobe Photoshop

Adobe Photoshop CC 2015.5 (32 bitar) Windows

Språk Windows OS
Engelska Hämta (1.32 GB)

Adobe Photoshop CC 2015 (32 bitar) Windows

Språk Windows OS
Engelska Hämta (693 MB)

Adobe Photoshop CC 2014 (32 bitar) Windows

Språk Windows OS
Engelska Hämta (693 MB)