Toepasselijke rol: Eindgebruikers

stock entitlement-01

Als lid van een organisatie die Adobe Stock voor ondernemingen heeft gekocht, deelt u een gepoolde quota van tegoeden die wordt bepaald door uw systeembeheerder in de Admin Console.

Opmerking:

Afhankelijk van uw ondernemingslidmaatschap kunt u verschillende soorten tegoeden hebben:

Standaardtegoeden kunnen alleen worden gebruikt om licenties te kopen voor standaardafbeeldingen (foto's, afbeeldingen en illustraties).

Universele tegoeden kunnen worden gebruikt om licenties te kopen voor elk type asset (inclusief, maar niet beperkt tot standaardafbeeldingen, HD-/4K-video's, afbeeldingen uit de Premium-verzameling, sjablonen, 3D-assets en meer).

Premiumtegoeden kunnen worden gebruikt om licenties te kopen voor elk type asset, behalve standaardafbeeldingen (inclusief, maar niet beperkt tot HD/4K-video's, afbeeldingen uit de Premium-verzameling, sjablonen en 3D-assets).

Nadat u of een andere gebruiker van een productprofiel voor Adobe Stock een licentie voor een asset heeft aangeschaft, kan dat asset worden gedownload door elke gebruiker in de organisatie zonder dat er opnieuw een licentie voor moet worden gekocht. In uw licentiegeschiedenis ziet u alle Adobe Stock-assets waarvoor de organisatie een licentie heeft gekocht. Assets waarvoor een gebruiker van de organisatie al een licentie heeft gekocht, worden op de pagina's met zoekresultaten en in Creative Cloud-applicaties aangegeven met een licentiebadge.

LicensedBadge
De licentiebadge op Adobe Stock

LicensedBadgeApps
De licentiebadge in CC-apps

Opmerking:

Afhankelijk van de instellingen die door uw beheerder zijn gekozen in de Admin Console, kunt u:

  • Toegang krijgen tot HD-voorvertoningen zonder watermerk
  • Verplichte en optionele referenties invullen wanneer u licenties voor stockassets koopt
  • Mogelijk geen licentie kopen voor bepaalde soorten assets

ReferencesModal
Het formulier Licentiereferenties

Wanneer u de downloadlimiet hebt bereikt van het productprofiel waarvan u lid bent, kunt u geen licenties voor extra assets meer kopen. Neem zo nodig contact op met uw beheerder om de downloadlimiet van het productprofiel te verhogen.

Belangrijke overwegingen

Op de Adobe Stock-site kunt u uw machtigingsweergave selecteren in de volgende situaties:

  • Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt op Adobe Stock
  • Als u ook een persoonlijke of teammachtiging voor Adobe Stock hebt
  • Als u deel uitmaakt van meerdere productprofielen voor Adobe Stock (binnen dezelfde organisatie of via meerdere organisaties)
identity menu
Menu met identiteiten van Adobe Stock

Opmerking:

Nadat u zich hebt aangemeld bij de Adobe Stock-website met een Enterprise ID of Federated ID, kunt u niet rechtstreeks overschakelen naar uw persoonlijke of teamaccount. U kunt zich in dat geval eerst afmelden en vervolgens aanmelden met uw Adobe ID.

Overwegingen voor Creative Cloud Libraries

Gebruikers van Creative Cloud voor ondernemingen met services kunnen het volgende doen:

  • Voorvertoningen van Adobe Stock-assets en bestanden met licentie opslaan op hun desktop
  • Voorvertoningen van Adobe Stock-assets en bestanden met licentie opslaan in hun bibliotheken en profiteren van de integratieworkflow

Gebruikers die geen toegang hebben tot opslagruimte of van wie de opslagruimte vol is, kunnen voorvertoningen van Adobe Stock-assets en bestanden met een licentie alleen op hun desktop opslaan.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid