Find ud af, hvordan du tilføjer tusindvis af skrifttyper ved hjælp af Creative Cloud-computerappen, så du kan bruge dem i dine apps og på dine websteder.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Adobe Fonts

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg ikonet for skrifttyper  øverst til højre. Vælg derefter Gennemse skrifttyper.

Gennemse skrifttyper

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

Der åbnes et browservindue, og du logges på fonts.adobe.com.

3. Gennemse eller søg efter skrifttyper. Brug filtrene på det venstre sidpanel for at indsnævre resultaterne.

4. Når du finder en skrifttype, du kan lide, skal du vælge Vis familie for at få vist dens familieside.

Klik på Vis familie
  5. Åbn menuen Aktivér skrifttyper. Vælg derefter knappen for at aktivere (eller deaktivere) en skrifttypefamilie, individuelle skrifttypetykkelser eller -stilarter.

Aktivér skrifttypefamilie

Du kan få adgang til de aktiverede skrifttyper i panelet Aktive skrifttyper i Creative Cloud-computerappen og på skrifttypelisten i dine computerapps. Nogle computerprogrammer, f.eks. Microsoft Word, kan kræve genstart, når en ny skrifttype er aktiveret.

Sådan deaktiverer du alle Adobe Fonts

Hold listen over aktive skrifttyper kort for at optimere ydeevnen. Skrifttyper, som du deaktiverer, er tilgængelige i fanen Tidligere aktive i Creative Cloud-computerappen, så du nemt kan aktivere dem igen når som helst.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg menuen Flere indstillinger  øverste til højre, og vælg en af deaktiveringsindstillingerne.

Deaktiver skrifttyper, der ikke er i brug

Brug Adobe Fonts, mens du er offline

Hvis du starter Creative Cloud-computerappen, mens du er offline, vil skrifttyperne ikke blive vist på skrifttypelisterne i dine apps. Men hvis du går offline, mens Creative Cloud-computerappen kører, vil de aktiverede skrifttyper stadig blive vist og kunne bruges.

Brug skrifttyper i ældre versioner af Creative Cloud og apps fra tredjepart

Adobe Fonts, der ikke er blevet brugt i mere end 60 dage, skal geninstalleres til brug i ældre Creative Cloud- og tredjepartsapps. Creative Cloud sørger for, at apps fungerer problemfrit, ved periodisk at rydde op i disse skrifttyper.

Du kan hurtigt geninstallere skrifttyper på Adobe Fonts-webstedet ved at vælge cloud-ikonet  ved siden af skrifttypenavnet på listen over Aktive skrifttyper. Når skrifttypen er geninstalleret, vises den som sædvanligt i alle dine skrifttypemenuer.

Vi anbefaler at opdatere Creative Cloud-software jævnligt for at få den bedste skrifttypeoplevelse. Lær mere om geninstallation af skrifttyper, der ikke længere er i brug.

Geninstaller dine skrifttyper

Sådan deaktiverer du Adobe Fonts-tjenesten

Hvis du deaktiverer Adobe Fonts, deaktiveres aktiverede skrifttyper, og du vil ikke kunne aktivere andre skrifttyper fra tjenesten.

1. Gå til Konto-ikonet øverst til højre, og vælg Indstillinger.

Gå til Konto-ikonet øverst til højre, og vælg Indstillinger.

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

2. Vælg Tjenester i sidepanelet. Deaktiver derefter indstillingen Adobe Fonts.

Deaktiver Adobe Fonts
    Deaktiver Adobe Fonts
  3. Vælg Udført for at anvende ændringerne.