Find ud af, hvordan du tilføjer tusindvis af skrifttyper ved hjælp af Creative Cloud-computerappen, så du kan bruge dem i dine computerapps og på websteder.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Dit Creative Cloud-abonnement omfatter Adobe Fonts med tusindvis af skrifttyper fra hundredvis af håndsatser. Du kan aktivere de skrifttyper, du ønsker, og bruge dem i dine computerprogrammer og på websteder. Aktive skrifttyper er tilgængelige til brug i alle Creative Cloud-apps, f.eks. Photoshop og InDesign.

Du kan finde detaljer om dit abonnement og brugsret til skrifttyper på din side Planer og produkter.

Kom i gang

Gennemse og aktivér skrifttyper ved hjælp af Creative Cloud-computerappen, så de aktiverede skrifttyper er tilgængelige i alle dine computerprogrammer. Hvis Creative Cloud-computerappen ikke allerede er installeret, skal du downloade og installere den. Sørg for, at Adobe Fonts er aktiveret i indstillingerne (Indstillinger > Creative Cloud > Skrifter).

Gennemse og aktivér skrifttyper

1. Fra Creative Cloud-computerappen skal du gå til Skrifter og klikke på Se skrifttyper. Der åbnes et browservindue, og du logges på fonts.adobe.com.

2. Søg efter den skrifttype, du leder efter, fra samlingen af skrifttyper. Du kan indsnævre søgningen ved hjælp af klassificering, egenskaber eller sprogfiltre.

3. Når du har fundet skrifttypen, skal du klikke på Aktivér skrifttyper for at aktivere hele skrifttypefamilien. Du kan også klikke på skrifttypenavnet og aktivere individuelle skrifttypetykkelser og -formater fra siden med skrifttypefamilien. De aktiverede skrifttyper er angivet i fanen Skrifter i Creative Cloud-computerappen.

Brug aktive skrifttyper

Du kan bruge de skrifttyper, du har aktiveret, ved at åbne skrifttypelisten i computerprogrammet. Nogle computerprogrammer, f.eks. Microsoft Word, kan kræve genstart, når en ny skrifttype er aktiveret.

Aktivér skrifttyper i InDesign
InDesign-skrifttypeliste, der viser aktiverede skrifttyper

Deaktiver skrifttyper

Sådan deaktiverer du aktive skrifttyper fra din computer:

1. I Adobe Creative Cloud-computerappens panel Skrifter skal du klikke på Administrer skrifter. Siden Mine Adobe-skrifttyper åbnes i et browservindue. Du kan også logge på fonts.adobe.com og gå direkte til siden Mine Adobe-skrifttyper.
  2. Til højre for enhver skrifttype, du ikke længere vil bruge, skal du klikke på .

Brug Adobe-skrifttyper, mens du er offline

Hvis du går offline, mens Creative Cloud-computerappen kører, og du er logget ind, vil du stadig kunne bruge alle de aktiverede skrifttyper. Eventuelle ændringer, du foretager på dine skrifttyper på fonts.adobe.com, bliver ikke afspejlet, før du genopretter forbindelsen.

Hvis du starter Creative Cloud-computerappen, mens du er offline, vil skrifttyperne ikke være tilgængelige og vil ikke blive vist i skrifttypelister.

Deaktivér Adobe Fonts

Du kan aktivere eller deaktivere tjenesten Adobe Fonts fra Creative Cloud-computerappen. Hvis du deaktiverer Adobe Fonts, stoppes aktiveringen af skrifttyper, og aktiverede skrifttyper deaktiveres fra din computer.

1. Klik på ikonet med de tre lodrette punkter i øverste højre hjørne i Creative Cloud-computerappen, og vælg derefter Indstillinger.

2. Klik på Creative Cloud, og klik derefter på Skrifter.

3. Fravælg indstillingen Aktivér Adobe Fonts.

Aktivér Adobe Fonts