Brugerhåndbog Annuller

Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Find ud af, hvordan du kan samarbejde om mapper og biblioteker med andre brugere fra din Adobe Creative Cloud-konto.

Du kan samarbejde med andre brugere og dele en privat mappe fra din Creative Cloud-konto med specificerede brugere. Alle inviterede brugere kan derefter samarbejde om skrivebeskyttede (låste) aktiver i en delt privat mappe. Samarbejdspartnere kan se, redigere, omdøbe, flytte eller slette indhold i den delte mappe, hvis de er blevet tildelt de nødvendige adgangsrettigheder og tilladelser.

Se Del filer og mapper for at finde ud af, hvordan du deler offentlige links til filer, mapper og biblioteker med andre (deling af aktiver med skrivebeskyttet adgang).

Samarbejd om Creative Cloud Libraries

Du kan dele biblioteker med samarbejdspartnere ved hjælp af Creative Cloud-webstedet, Creative Cloud-computer- og mobilapps og Creative Cloud-computerappen. Se en liste over Creative Cloud-apps, der i øjeblikket understøtter biblioteker, i Creative Cloud Libraries.

Bemærk: Samarbejdspartnere skal have et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et Adobe ID, kan de oprette et, når de accepterer invitationen.

Del biblioteker fra din computerapp

Følg disse trin for at dele et bibliotek fra et computerprogram, der understøtter Creative Cloud Libraries:

1. Gå til Vindue > Biblioteker. Vælg et bibliotek i pop op-menuen i panelet Biblioteker.

2. Åbn rullemenuen, og vælg Inviter personer....

Samarbejd om biblioteker
    Samarbejd om biblioteker i en Creative Cloud-app

Biblioteket åbnes i Creative Cloud-computerappen.

3. Angiv e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) for én eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (Kan redigere) eller Vis (Kan se). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

5. Vælg Inviter for at sende invitationerne til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og -webstedet.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet

Hvis du vil dele biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet, skal du logge ind på Creative Cloud-webstedet.

1. Gå til fanen Biblioteker i Dine biblioteker, hvis den ikke allerede er valgt.

2. Hold musen over det bibliotek, du vil dele, og vælg det. Dette viser genvejsmenuen, der indeholder valgmuligheden Del. Vælg Del > Inviter.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet

3. I dialogboksen Inviter til skal du angive e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) for én eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan se). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

• Kan redigere: Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i biblioteket.
    • Kan se: Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i biblioteket og kommentere det.
  5. Vælg Inviter for at invitere de samarbejdspartnere, som du vil samarbejde med.

Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere
    Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere

6. Creative Cloud sender invitationer til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail med en invitation til at deltage i samarbejdet samt oplysninger, om de har tilladelserne Rediger eller Vis. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og -webstedet.

Administrer samarbejdspartnere

Du kan nemt administrere samarbejdspartnere for en delt mappe. I pop op-dialogboksen Inviter til skal du gøre følgende:

• Du kan ændre tilladelser ved at vælge rullelisten ud for en brugers navn. Vælg derefter Kan se/Kan redigere efter behov.
  • Du kan fjerne en bruger ved at vælge rullelisten ud for brugerens navn. Vælg derefter Fjern.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-computerappen

Du kan også bruge Creative Cloud-computerappen til at dele biblioteker. Følg disse trin for at invitere samarbejdspartnere til dit bibliotek.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Gå til fanen Filer, og vælg Dine biblioteker i venstre sidepanel.

Dine biblioteker i Creative Cloud-computerappen

3. Vælg ikonet Flere indstillinger … for det bibliotek, du vil dele. Vælg derefter Inviter personer...

Inviter andre til dine biblioteker

4. Tilføj samarbejdspartnerens e-mailadresse, og vælg det adgangsniveau, der skal gives (Kan få vist og Kan redigere) på rullelisten.

Du kan også tilføje en meddelelse med invitationen.

Inviter andre til dine biblioteker

5. Vælg Inviter.

Samarbejdspartneren eller samarbejdspartnerne modtager en e-mail med linket til at se, redigere og samarbejde om filer i dit bibliotek.

Samarbejd om mapper

1. Vælg mappen. Vælg ikonet Del , og vælg derefter Inviter.

Del Creative Cloud-filer

2. I dialogboksen Inviter til skal du angive en e-mailadresse. Du kan invitere flere samarbejdspartnere ved at indtaste en liste over e-mailadresser separeret med et komma eller semikolon.

3. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan se). Tilladelserne gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

• Kan redigereSamarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i mappen.
    • Kan se: Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i mappen og kommentere det.
  4. Vælg Inviter.

Dine samarbejdspartnere modtager en invitation via e-mail, hvori det fremgår, om de er inviteret til at se eller redigere den delte mappe. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og Creative Cloud-webstedet.

Bemærk: Samarbejdspartnere skal have et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et, kan de oprette et, når de accepterer invitationen.

Administrer samarbejdspartnere

Du kan nemt administrere samarbejdspartnere for en delt mappe. I pop op-dialogboksen Inviter til skal du gøre følgende:

• Du kan ændre tilladelser ved at vælge rullelisten ud for en brugers navn. Vælg derefter Kan se/Kan redigere efter behov.
  • Du kan fjerne en bruger ved at vælge rullelisten ud for brugerens navn derefter vælge Fjern.

Se prototyper og designspecifikationer, der er delt med dig

De prototyper og designspecifikationer, der modtages til evaluering, vises i sektionen Delt med dig på Creative Cloud-webstedet.

Delt med dig

Hvis du kun vil se prototypefilerne, skal du vælge ikonet Vis øverst til højre og derefter vælge Prototyper og specifikationer.

Se prototyper, der er delt med dig