Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper

Find ud af, hvordan du kan samarbejde om mapper og biblioteker med andre brugere fra din Adobe Creative Cloud-konto.

Du kan samarbejde med andre brugere og dele en privat mappe fra din Creative Cloud-konto med specificerede brugere. Alle inviterede brugere kan derefter samarbejde om skrivebeskyttede (låste) aktiver i en delt privat mappe. Samarbejdspartnere kan se, redigere, omdøbe, flytte eller slette indhold i den delte mappe, hvis de er blevet tildelt de nødvendige adgangsrettigheder og tilladelser.

Se Del filer og mapper for at finde ud af, hvordan du deler offentlige links til filer og mapper med andre (deling af aktiver med skrivebeskyttet adgang).

Du kan finde flere oplysninger om biblioteker i Creative Cloud i Creative Cloud Libraries.

Du kan finde en trinvis vejledning til, hvordan du opretter og bruger Creative Cloud Libraries, i stilguiden.

Samarbejd om Creative Cloud Libraries

Du kan dele biblioteker med samarbejdspartnere ved hjælp af Creative Cloud-webstedet, Creative Cloud-computer- og mobilapps og Creative Cloud-computerappen.

Se en liste over Creative Cloud-apps, der i øjeblikket understøtter biblioteker, i Creative Cloud Libraries.

Bemærk:

• Samarbejdspartnere skal have et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et Adobe ID, kan de oprette et, når de accepterer invitationen.

Del biblioteker fra et computerprogram

Følg disse trin for at dele et bibliotek fra et computerprogram, der understøtter Creative Cloud Libraries:

1. Gå til Vindue > Biblioteker. Vælg et bibliotek i pop op-menuen i panelet Biblioteker.

2. Åbn rullemenuen, og vælg Hent link.

Samarbejd om biblioteker
    Samarbejd om biblioteker i et Creative Cloud-program.

3. På browsersiden, der åbnes, skal du angive e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) til en eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan se). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

5. Vælg Inviter for at sende invitationerne til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og -webstedet.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet

Hvis du vil dele biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet, skal du logge ind på Dit arbejde-sektionen på Creative Cloud-webstedet.

1. I sidenavigationen skal du vælge Biblioteker. Du kan finde de biblioteker, som du ejer, under fanen Ejes af dig.

2. Vælg det bibliotek, som du vil dele. Dette viser genvejsmenuen, der indeholder valgmuligheden Del. Vælg Del.

3. I dialogboksen Inviter til skal du angive e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) for én eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan se). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

Kan redigere

Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i biblioteket.

Kan se

Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i biblioteket og kommentere det.

5. Vælg Inviter for at invitere de samarbejdspartnere, som du vil samarbejde med.

Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere
    Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere

6. Creative Cloud sender invitationer til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail med en invitation til at deltage i samarbejdet samt oplysninger, om de har tilladelserne Rediger eller Vis. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og -webstedet.

Invitation til Creative Cloud Libraries-samarbejde
    Dine samarbejdspartnere modtager denne e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet.

Administrer samarbejdspartnere

Dialogboksen Samarbejdspartnere viser status for invitationer. Du kan se denne liste ved at åbne pop op-dialogboksen Inviter til ved at gå til Del > Inviter. Samarbejdspartnere, der endnu ikke har accepteret invitationen, vises under fanen "Afventer". Når en samarbejdspartner har accepteret invitationen, vises denne streng ikke længere.

Du kan fjerne en bruger ved at vælge rullelisten ud for brugerens navn. Vælg derefter Fjern.

Du kan ændre tilladelser ved at vælge rullelisten ud for en brugers navn. Vælg derefter Kan se/Kan redigere alt efter behov.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-computerappen

Du kan også bruge Creative Cloud-computerappen til at dele biblioteker. Følg disse trin for at invitere samarbejdspartnere til dit bibliotek.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Gå til panelet Dit arbejde i venstre sidepanel.

Panelet Biblioteker i Creative Cloud-computerappen

3. Vælg det bibliotek, som du vil dele.

4. Vælg ikonet Del  øverst til højre for at dele biblioteket.

Deling af aktiver i Creative Cloud-computerappen

5. Tilføj samarbejdspartnerens e-mailadresse, og vælg det adgangsniveau, der skal gives (Kan få vist og Kan redigere) på rullelisten.

Du kan også tilføje en meddelelse med invitationen.

6. Vælg Inviter.

Samarbejdspartneren eller samarbejdspartnerne modtager en e-mail med linket til at se, redigere og samarbejde om filer i dit bibliotek.

Samarbejd om mapper

1. Vælg mappen. Vælg ikonet Del , og vælg derefter Inviter.

Del Creative Cloud-filer

2. I dialogboksen Inviter til skal du angive en e-mailadresse. Du kan invitere flere samarbejdspartnere ved at indtaste en liste over e-mailadresser separeret med et komma eller semikolon.

3. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan se). Tilladelserne gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

Kan redigere

Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i mappen.

Kan se

Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i mappen og kommentere det.

4. Vælg Send invitation.

Dine samarbejdspartnere modtager en invitation via e-mail, hvori det fremgår, om de er inviteret til at se eller redigere den delte mappe. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og Dit arbejde.

Bemærk:

Samarbejdspartnerne skal bruge et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har ét, kan de oprette det, når de accepterer invitationen.

Administrer samarbejdspartnere

Du kan nemt administrere samarbejdspartnere for en delt mappe. I pop op-dialogboksen Inviter til skal du gøre følgende:

• Du kan invitere en anden bruger ved at angive en e-mailadresse og vælge Kan redigere eller Kan få vist og derefter vælge Inviter.
  • Du kan fjerne en bruger ved at vælge Fjern ud for brugerens navn og vælge Gem.

Se prototyper og designspecifikationer, der er delt med dig

De prototyper og designspecifikationer, der modtages til evaluering, vises i afsnittet Delt med dig i Dit arbejde på Creative Cloud-webstedet.

Delt med dig

Bemærk:

Du ser kun de delte mapper, hvis der ikke er delt nogen prototyper eller designspecifikationer med dig.

Hvis du kun vil se prototypefilerne, skal du vælge Vis og derefter vælge Prototyper og specifikationer.

Se prototyper, der er delt med dig

Kommentarer om delte aktiver

Samarbejdspartnere kan se de delte filer og aktiver og kommentere dem.

1. Åbn aktivet fra Dit arbejde.

2.  Åbn panelet Kommentarer ved at vælge ikonet  icon øverst til højre.

3. Tilføj din kommentar, og tryk på Enter. Du kan redigere, slette eller besvare en kommentar.

Kommentar om delte aktiver
    Kommentar om delte aktiver

A. Slet en kommentar B. Rediger en kommentar C. Besvar en kommentar D. Slå en kommentar op