Find ud af, hvordan du kan samarbejde om mapper og biblioteker med andre brugere fra din Adobe Creative Cloud-konto.

Du kan samarbejde med andre brugere og dele en privat mappe fra din Creative Cloud-konto med specificerede brugere. Alle inviterede brugere kan derefter samarbejde om skrivebeskyttede (låste) aktiver i en delt privat mappe. Samarbejdspartnere kan se, redigere, omdøbe, flytte eller slette indhold i den delte mappe, hvis de er blevet tildelt de nødvendige adgangsrettigheder og tilladelser.

Se Del filer og mapper for at finde ud af, hvordan du deler offentlige links til filer og mapper med andre (deling af aktiver med skrivebeskyttet adgang).

Du kan finde flere oplysninger om biblioteker i Creative Cloud i Creative Cloud Libraries.

Samarbejd om Creative Cloud Libraries

Du kan dele biblioteker med samarbejdspartnere ved hjælp af Creative Cloud-webstedet, Creative Cloud-computer- og mobilapps og Creative Cloud-computerappen.

Se en liste over Creative Cloud-apps, der i øjeblikket understøtter biblioteker, i Creative Cloud Libraries.

Bemærk:

• Samarbejdspartnere skal have et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et Adobe ID, kan de oprette et, når de accepterer invitationen.

Del biblioteker fra et computerprogram

Følg disse trin for at dele et bibliotek fra et computerprogram, der understøtter Creative Cloud Libraries:

1. Gå til Vindue > Biblioteker. Vælg et bibliotek i pop op-menuen i panelet Biblioteker.

2. Åbn rullemenuen, og vælg Arbejd sammen.

Samarbejd om biblioteker
    Samarbejd om biblioteker i et Creative Cloud-program.
  3. På browsersiden, der åbnes, skal du angive e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) til en eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan få vist). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

5. Klik på Inviter for at sende invitationerne til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og webstedet.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet

Hvis du vil dele biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet, skal du logge på Dit arbejde-sektionen på Creative Cloud-webstedet.

1. I sidenavigationen skal du klikke på Biblioteker. Du kan finde de biblioteker, som du ejer, under fanen Ejes af dig.

2. Vælg det bibliotek, som du vil dele. Dette viser genvejsmenuen, der indeholder valgmuligheden Del. Klik på Del.

collaborate-folder
  3. I dialogboksen Inviter til skal du angive e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) for én eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan få vist). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

Kan redigere

Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i biblioteket.

Kan få vist

Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i biblioteket og kommentere det.

5. Klik på Inviter for at invitere de samarbejdspartnere, som du vil samarbejde med.

Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere
    Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere
  6. Creative Cloud sender invitationer til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail med en invitation til at deltage i samarbejdet samt oplysninger, om de har tilladelserne Rediger eller Vis. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og webstedet.

Invitation til Creative Cloud Libraries-samarbejde
    Dine samarbejdspartnere modtager denne e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet.

Administrer samarbejdspartnere

Dialogboksen Samarbejdspartnere viser status for invitationer. Du kan se denne liste ved at åbne pop op-dialogboksen Inviter til ved at gå til Del > Inviter. Samarbejdspartnere, der endnu ikke har accepteret invitationen, vises under fanen "Afventer". Når en samarbejdspartner har accepteret invitationen, vises denne streng ikke længere.

Du kan fjerne en bruger ved at klikke på rullemenuen ud for brugerens navn. Vælg derefter Fjern.

Du kan ændre tilladelser ved at klikke på rullemenuen ud for en brugers navn. Vælg derefter Kan få vist/Kan redigere alt efter behov.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-computerappen

Du kan også bruge Creative Cloud-computerappen til at dele biblioteker. Følg disse trin for at invitere samarbejdspartnere til dit bibliotek.

1. Klik på Creative Cloud-computerikonet  for at starte Creative Cloud-computerappen fra proceslinjen (Windows) eller menulinjen (macOS).

2. Gå til panelet Dit arbejde i venstre sidepanel.

Panelet Biblioteker i Creative Cloud-computerprogrammet
  3. Klik på det bibliotek, som du vil dele.

4. Vælg ikonet Del  for at dele biblioteket.

Deling af aktiver i Creative Cloud-computerappen
  5. Tilføj samarbejdspartnerens e-mailadresse, og vælg det adgangsniveau, der skal gives (Kan få vist og Kan redigere) i rullemenuen.

Du kan også tilføje en meddelelse med invitationen.

6. Klik på Inviter.

Inviter samarbejdspartnere til dit bibliotek

Samarbejdspartneren eller samarbejdspartnerne modtager en e-mail med linket til at få vist, redigere og samarbejde om filer i dit bibliotek.

Samarbejd om mapper

Tilføj samarbejdspartnere

1. Du kan dele en mappe ved enten at bruge webstedet eller Creative Cloud Files-mappen på din computer. Benyt én af følgende fremgangsmåder:

• Websted
      Vælg mappen. Klik på ikonet Del, og vælg derefter Inviter.
    Del Creative Cloud-filer
    • I Windows (skrivebordet)
      I mappemenuen skal du vælge Creative Cloud > Arbejd sammen.
    Vælg Creative Cloud, Arbejd sammen i mappemenuen
    • På Mac
      I mappemenuen skal du vælge Arbejd sammen.
    Vælg Arbejd sammen i mappemenuen
  2. I dialogboksen Inviter til skal du skrive en e-mailadresse. Du kan invitere flere samarbejdspartnere ved at angive en liste over e-mailadresser separeret med et komma eller semikolon.

3. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan få vist). Tilladelserne gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

Kan redigere

Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i mappen.

Kan få vist

Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i mappen og kommentere det.

4. Klik på Send invitation.

Dine samarbejdspartnere modtager en invitation via e-mail, hvori det fremgår, om de er inviteret til at se eller redigere den delte mappe. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og Dit arbejde.

Bemærk:

Samarbejdspartnerne skal bruge et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et, kan de oprette det, når de accepterer invitationen.

Administrer samarbejdspartnere

Du kan nemt administrere samarbejdspartnere for en delt mappe. I pop op-dialogboksen Inviter til skal du gøre følgende:

• Du kan invitere en anden bruger ved at angive en e-mailadresse og vælge Kan redigere eller Kan få vist og derefter klikke på Inviter.
  • Du kan fjerne en bruger ved at klikke på Fjern ud for brugerens navn og klikke på Gem.

Kommentarer om delte aktiver

Samarbejdspartnere kan se de delte filer og aktiver og kommentere dem.

1. Åbn aktivet fra Dit arbejde.

2.  For at åbne panelet Kommentarer skal du klikke på -ikoneti øverste højre hjørne på siden

3. Tilføj din kommentar, og tryk på Enter. Du kan redigere, slette eller besvare en kommentar.

Kommentar om delte aktiver
    Kommentar om delte aktiver

A. Slet en kommentar B. Rediger en kommentar C. Besvar en kommentar D. Slå en kommentar op