Find ud af, hvordan du kan samarbejde om mapper og biblioteker med andre brugere fra din Adobe Creative Cloud-konto.

Du kan samarbejde med andre brugere og dele en privat mappe fra din Creative Cloud-konto med specificerede brugere. Alle inviterede brugere kan derefter samarbejde om skrivebeskyttede (låste) aktiver i en delt privat mappe. Samarbejdspartnere kan se, redigere, omdøbe, flytte eller slette indhold i den delte mappe, hvis de er blevet tildelt de nødvendige adgangsrettigheder og tilladelser.

Se Del filer og mapper for at finde ud af, hvordan du deler offentlige links til filer og mapper med andre (deling af aktiver med skrivebeskyttet adgang).

Du kan finde flere oplysninger om biblioteker i Creative Cloud i Creative Cloud Libraries.

Samarbejd om Creative Cloud Libraries

Du kan dele biblioteker med samarbejdspartnere ved hjælp af Creative Cloud-webstedet eller i Creative Cloud-skrivebords- og mobilapps.

Se en liste over Creative Cloud-apps, der i øjeblikket understøtter biblioteker, i Creative Cloud Libraries.

Bemærk:

• Samarbejdspartnere skal have et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et Adobe ID, kan de oprette et, når de accepterer invitationen.
  • Creative Cloud Libraries bruger i øjeblikket endnu ikke afsnittet Dit arbejde iCreativeCloud-webgrænsefladen.

Del biblioteker fra et computerprogram

Benyt følgende fremgangsmåde for at dele et bibliotek fra et computerprogram, der understøtter Creative Cloud Libraries:

1. Vælg et bibliotek i pop op-menuen i panelet Biblioteker.

2. Åbn rullemenuen, og vælg Arbejd sammen.

3. På browsersiden, der åbnes, skal du angive e-mailadresser og en meddelelse (valgfrit) til en eller flere samarbejdspartnere, som du vil dele biblioteket med.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan vise). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

5. Klik på Inviter for at sende invitationerne til samarbejde.

Samarbejd om biblioteker
    Samarbejd om biblioteker i et Creative Cloud-program.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og webstedet.

Del biblioteker ved hjælp af Creative Cloud-webstedet

1. I sidenavigationen skal du klikke på Biblioteker og derefter klikke på Gå til biblioteker.

2. Vælg Arbejd sammen i menuen for biblioteksmappen.

Del biblioteker
    Vælg Samarbejd i menuen for biblioteksmappen.
  3. Angiv en eller flere samarbejdspartneres e-mailadresser i dialogboksen Inviter samarbejdspartnere.

4. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan vise). Disse tilladelser gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

Kan redigere

Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i biblioteket.

Kan vise

Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i biblioteket og kommentere det.

Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere
    Del dit bibliotek, og inviter samarbejdspartnere

Bemærk:

Praktiske overvejelser med hensyn til tilladelser:

• Kan redigere: Samarbejdspartnere, der har tilladelsen Kan redigere, kan ændre tilladelserne for andre samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere, der kun har visningstilladelse, kan se, hvem ejeren og samarbejdspartnerne er, men kan ikke lave nogen ændringer til tilladelserne for samarbejde.
    • Kan få vist: Samarbejdspartnere med visningstilladelse kan kopiere indholdet i den delte mappe til en ny mappe og lave ændringer privat.
    • Redaktører og brugere kan til enhver tid forlade et samarbejde.

5. Klik på Inviter. Creative Cloud sender invitationer til samarbejde.

Dine samarbejdspartnere modtager en e-mail med en invitation til at deltage i samarbejdet samt oplysninger, om de har tilladelserne Rediger eller Vis. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og webstedet.

Invitation til Creative Cloud Libraries-samarbejde
    Dine samarbejdspartnere modtager denne e-mail, hvor de inviteres til at deltage i samarbejdet.

Administrer samarbejdspartnere

Dialogboksen Samarbejdspartnere viser status for invitationer. For samarbejdspartnere, der endnu ikke har accepteret invitationen, vises "Inviteret" ud for deres navne/e-mail-id'er. Når en samarbejdspartner har accepteret invitationen, vises denne streng ikke længere.

Du kan fjerne en bruger ved at klikke på ikonet X ud for brugeren og klikke på Fjern adgang (hvis samarbejdspartneren har accepteret invitationen) eller Fjern invitation (hvis samarbejdspartneren endnu ikke har accepteret invitationen).

Samarbejd om mapper

Tilføj samarbejdspartnere

1. Du kan dele en mappe ved enten at bruge webstedet eller Creative Cloud Files-mappen på din computer. Benyt én af følgende fremgangsmåder:

• Websted
      Vælg mappen. Klik på ikonet Del,ogvælg derefter Inviter til mappe.
    • I Windows (skrivebordet)
      I mappemenuen skal du vælge Creative Cloud > Arbejd sammen.
    Vælg Creative Cloud, Arbejd sammen i mappemenuen
    • På Mac
      I mappemenuen skal du vælge Arbejd sammen.
    Vælg Arbejd sammen i mappemenuen
  2. I dialogboksen Inviter til skal du skrive en e-mailadresse. Du kan invitere flere samarbejdspartnere ved at angive en liste over e-mailadresser separeret med et komma eller semikolon.

3. Du kan vælge, om du vil give samarbejdspartnerne tilladelserne Rediger (kan redigere) eller Vis (kan vise). Tilladelserne gælder for alle samarbejdspartnere, hvis e-mailadresse du har angivet.

Kan redigere

Samarbejdspartnere kan redigere, omdøbe, flytte og slette indholdet i mappen.

Kan vise

Samarbejdspartnere kan kun se indholdet i mappen og kommentere det.

Giv tilladelser til dine samarbejdspartnere
    Vælg, hvilke tilladelser du vil give til dine samarbejdspartnere

Bemærk:

Praktiske overvejelser med hensyn til tilladelser:

• Kan redigere: Samarbejdspartnere, der har tilladelsen Kan redigere, kan ændre tilladelserne for andre samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere, der kun har visningstilladelse, kan se, hvem ejeren og samarbejdspartnerne er, men kan ikke lave nogen ændringer til tilladelserne for samarbejde.
    • Kan få vist: Samarbejdspartnere med visningstilladelse kan kopiere indholdet i den delte mappe til en ny mappe og lave ændringer privat.
    • Redaktører og brugere kan til enhver tid forlade et samarbejde.

4. Klik på Send invitation.

Dine samarbejdspartnere modtager en invitation via e-mail, hvori det fremgår, om de er inviteret til at se eller redigere den delte mappe. Eksisterende Creative Cloud-medlemmer modtager også en besked via Creative Cloud-computerappen og Dit arbejde.

Bemærk:

Samarbejdspartnerne skal bruge et Adobe ID. Hvis de ikke allerede har et, kan de oprette det, når de accepterer invitationen.

Administrer samarbejdspartnere

Du kan nemt administrere samarbejdspartnere for en delt mappe. I pop op-dialogboksen Inviter til skal du gøre følgende:

• Du kan invitere en anden bruger ved at angive en e-mailadresse og vælge Kan redigere eller Kan vise og derefter klikke på Inviter.
  • Du kan fjerne en bruger ved at klikke på ikonet X ud for brugeren og klikke på Gem.

Kommentarer om delte aktiver

Samarbejdspartnere kan se de delte filer og aktiver og kommentere dem.

1. Åbn aktivet fra Dit arbejde.

2.  For at åbne panelet Kommentarer skal du klikke på -ikoneti øverste højre hjørne på siden

3. Tilføj din kommentar, og tryk på Enter. Du kan redigere, slette eller besvare en kommentar.

Kommentar om delte aktiver
    Kommentar om delte aktiver

A. Slet en kommentar B. Rediger en kommentar C. Besvar en kommentar D. Slå en kommentar op