Sådan gør du, hvis Adobe Creative Cloud-appen ikke åbner, eller der ikke vises et roterende statushjul.

Problem

Når du åbner Creative Cloud-appen, åbner den ikke, eller der vises ikke et roterende statushjul, og en af følgende fejlmeddelelser vises:

Indlæsning af programmer tager længere tid end normalt.

Det tager længere tid end normalt at starte Creative Cloud.

Roterende statushjul
Roterende statushjul

Løsning 1: Genstart Creative Cloud-baggrundsprocesserne

Denne fejl kan opstå, hvis der er problemer med baggrundsprocesserne i Creative Cloud. Start Creative Cloud igen ved at klikke her i fejlmeddelelsen, så baggrundsprocesserne genstartes.

Løsning 2: Genstart computeren, og åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for at afslutte.

2. Luk alle åbne programmer.

3. Genstart computeren, og åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 3: Opgrader til den aktuelle version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Problemet løses ved at opgradere til den aktuelle version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Sådan gør du:

1. Afslut Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Download og installer den opdaterede version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Bemærk:

Den følgende fremgangsmåde giver dig mulighed for at finde den version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, som på nuværende tidspunkt er installeret:

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Klik på Konto under fanen Generelt. Versionsoplysningerne står over Adobe ID'et.

Løsning 4: Geninstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, skal du geninstallere programmet (se Afinstallation af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet).

Løsning 5: Slet indholdet i OOBE-mappen, og åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for at afslutte.

2. Gå til den følgende placering alt efter styresystem.

• Mac OS: /Brugere/<user folder>/Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/OOBE

Bemærk: \Users\<user folder>\Library\ er som standard skjult efter 10.7. Du kan finde flere oplysninger om hvordan du får adgang i Åbn skjulte brugerbiblioteksfiler | Mac OS 10.7 og nyere.

• Windows: C:\Brugere\<user folder>\AppData\Local\Adobe\OOBE

Bemærk: AppData er skjult som standard via indstillingerne i Windows. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan det vises i Vis skjulte filer, mapper og filtypenavne | Windows.

3. Slet alt i OOBE-mappen.

4. Genstart computeren, og åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet igen.

Bemærk: Indlæsningen appen kan tage lidt længere tid med denne løsning, da indholdet i OOBE-mappen dannes efter åbning.