Fejl MSVCR110.dll ved åbning af Adobe-apps i Windows 10

Når du prøver at åbne Adobe Creative Cloud-programmer såsom Photoshop efter opgraderingen til Windows 10, vises fejlmeddelelsen:

Programmet kan ikke starte, fordi MSVCR110.dll mangler på computeren. Prøv at geninstallere programmet for at rette fejlen.

Løsning

Fra Microsoft:

"Denne fejl vises, når du vil køre et program, der kræver Microsoft Visual C++ Redistributable 2012. Redistributable-pakken kan nemt downloades på Microsofts websted i en x86- eller x64-udgave. Du skal installere 32- eller 64-bit-versionen, afhængigt af hvilket program du vil installere."

Se følgende link: Hent Visual C++ Redistributable til Visual Studio 2012 Update 4