Løs problemer med cloud-dokumenter i Creative Cloud-computerappen

Har du problemer, mens du administrerer og arbejder med cloud-dokumenter i Creative Cloud-computerappen? Find ud af, hvordan du løser dem.

Synkroniseringskonflikt

Hvad forårsager dette problem?

En synkroniseringskonflikt indikerer synkroniseringsproblemer for dine cloud-dokumenter, når de får adgang til på flere enheder samtidigt. Du vil normalt se et orange advarselsikon ved siden af dit cloud-dokument, når dette sker.

Synkroniseringskonflikt for cloud-dokumenter i Creative Cloud-computerappen

Hvordan løser jeg problemet?

Benyt en af følgende fremgangsmåder:

Vælg -ikonet i højre skinne for at åbne cloud-dokumentet i sin app. Gem derefter en kopi af cloud-dokumentet.

Åbn filen i den respektive app

Vælg opdateringsknappen i nederste, højre hjørne i Creative Cloud-computerappen.

Opdater Creative Cloud-computerappen

Ingen internetforbindelse

Hvad forårsager dette problem?

Din computer er enten ikke tilsluttet et netværk, eller forbindelsen er sporadisk. Dette resulterer normalt i, at cloud-dokumenter falder tilbage til offlinetilstand. Du kan se en meddelelse i dit Creative Cloud-klientprogram, der siger, at du er offline.

Der er ikke forbindelse

Hvordan løser jeg problemet?

Kontrollér at internetforbindelsen fungerer og prøv at åbne programmet igen.

Dit cloud-lager er fyldt op.

Hvad forårsager dette problem?

Dit Creative Cloud-lager er fyldt op.

Cloud-lager er fyldt op.

Hvordan løser jeg problemet?

Hvis du sletter filer fra placeringen Dine filer i Creative Cloud-computerappen, bliver de kun flyttet til mappen Slettet. Du skal derfor slette dem permanent (fra placeringen Slettet) for at frigøre plads. Du kan se alle dine slettede aktiver ved at åbne Creative Cloud-webstedet.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online