Få mere at vide om, hvordan du bruger Adobe-værktøjet til reparation af begrænset adgang til at rette fejlen "Du har muligvis begrænset adgang til Adobe-programmer eller -tjenester".

Hvilke fejl retter værktøjet til reparation af begrænset adgang?

Værktøjet til reparation af begrænset adgang er et Adobe-værktøj, som du kan downloade til at løse følgende fejlmeddelelse:

• Du har muligvis begrænset adgang til Adobe-programmer eller -tjenester.
Fejlmeddelelse om begrænset adgang
Programmet kan også benyttes, hvis én af følgende fejlmeddelelser vises fejlagtigt:
  • Creative Cloud-programmerne er til rådighed som prøveversion.
  • Udløb af prøveperiode
  • Det var ikke muligt at aktivere [produktnavn]. Der kræves produktaktivering, for at dette produkt kan bruges...
Værktøjet redigerer Adobe-relaterede poster i dine værtsfiler, så computeren kan få adgang til vores aktiveringsservere og de produkter, du har købt.

Sådan downloades og bruges Adobe-værktøjet til reparation af begrænset adgang

Følg disse trin for at løse problemet:

1. Hent Adobe-værktøjet til reparation af begrænset adgang:

2. Dobbeltklik på den hentede fil for at drage indholdet ud.

3. I den udpakkede mappe skal du køre reparationsværktøjet i administratortilstand.

• Windows: Højreklik på værktøjet, og vælg Kør som administrator.
    • macOS: Dobbeltklik på værktøjet, og angiver administratoroplysningerne for at fortsætte.
    Kør værktøjet til reparation af begrænset adgang som administrator
  4. Acceptér licensaftalen.

Acceptér licensaftalen til værktøjet til reparation af begrænset adgang
  5. Klik på Fortsæt.

Tillad værktøjet til reparation af begrænset adgang at køre
  6. Værktøjet retter din værtsfil og viser antallet af rettede indtastninger. Klik på Luk.

Værtsfilposter rettet af værktøjet til reparation af begrænset adgang
  7. Åbn computerappen Creative Cloud, klik på tandhjulsikonet, og vælg Søg efter programopdateringer.

Kontrollér, om der er opdateringer til Creative Cloud-klientappen
  8. Find appen, som du vil opdatere, og klik på Opdater.

Opdatering af dine apps giver dig øjeblikkelig adgang til nye funktioner, ydeevneforbedringer og fejlrettelser.