Problem: Der mangler filer i Creative Cloud

En eller flere af dine filer mangler i Creative Cloud.

Løsninger

Løsning 1: Se under afsnittet Arkiv i Creative Cloud

1. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Kontrollér, om de manglende filer findes under Arkiv.

Bemærk:

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til arkiverede filer, i
    Gennemse, synkroniser og administrer ressourcer.

Løsning 2: Se i Creative Cloud-brugermappen på din computer

Gå til mappen på listen herunder, og se, om de manglende filer findes her. Når du bruger Adobes filsynkroniseringsfunktion, bliver indholdet i Creative Cloud-brugermappen synkroniseret med din Creative Cloud-konto. De filer, der mangler online, kan muligvis stadig findes på computeren.

Windows
C:\Brugere\<Brugernavn>\Creative Cloud-filer

Mac OS
Mac HD/Brugere/<Brugernavn>/Creative Cloud-filer

Bemærk:

Denne mappe findes ikke i alle tilfælde. <Brugernavn> er brugernavnet på den aktuelle bruger.

Løsning 3: Kontakt Adobes support

Hvis du ikke kan finde dine filer, og du ikke ved et uheld er kommet til at slette dem, kan du kontakte Adobes support og få hjælp.