Nogle gange stopper vi den aktive udvikling af et produkt, så vi bedre kan koncentrere os om de funktioner, der er mest værdifulde for kunderne. Kernefunktionaliteten i disse produkter findes som regel også i andre Adobe-værktøjer.

Som medlem af Creative Cloud kan du stadig downloade og installere de Creative Cloud-apps, som vi ikke længere udvikler. Vi vil fortsat udgive sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser efter behov.

Bemærk:

Det er kun Creative Cloud-abonnenter med et betalingsabonnement på alle apps, der kan downloade og installere de apps, som ikke længere udvikles. Disse apps er ikke til rådighed for brugere med et prøvemedlemskab.

Hvilke Creative Cloud-apps udvikles ikke længere?

Sådan installeres en app, som ikke længere udvikles

Bemærk:

Du skal altid kontrollere, at operativsystemet opfylder systemkravene.

1. Åbn Creative Cloud-skrivebordsappen: Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS). Klik på Apps.

Creative Cloud-skrivebordsikon

Bemærk:

Hvis du ikke kan se ikonet på skærmen, skal du muligvis lukke Creative Cloud-skrivebordsappen. Sådan starter du den igen:

Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: Vælg Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

2. Klik på pilen ved siden af Åbn eller Installér, og vælg Andre versioner

3. Find den version, du vil downloade, og klik på Installér.

Bemærk:

Installationen varer måske et stykke tid, afhængigt af netværkets download-hastighed.

4. Når installationen er færdig, skal du finde ikonet for appen i panelet Apps og klikke på Åbn.