Nogle gange stopper vi den aktive udvikling af et produkt, så vi bedre kan koncentrere os om de funktioner, der er mest værdifulde for kunderne. Kernefunktionaliteten i disse produkter findes som regel også i andre Adobe-værktøjer.

Hvilke Creative Cloud-apps udvikles ikke længere?

• Fireworks CS6
  • Edge Animate, Edge Inspect, Edge Reflow og Edge Code. Alle Adobe Edge-produkter er blevet fjernet fra Creative Cloud. Du kan få flere oplysninger i Stoppet udvikling af Edge-produktfamilien.

Sådan installeres en app, som ikke længere udvikles

Hvis du abonnerer på Creative Cloud Alle apps-abonnementet, kan du fortsætte med at downloade nogle af de apps, som ikke længere udvikles. Bemærk, at ikke alle udfasede apps er tilgængelige.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Klik på ikonet på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af appen.

Tandhjulsikon i Creative Cloud-computerappen
    Ser skærmen anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.
  3. Klik på Apps. Aktiver Vis ældre apps under Indstillinger, og klik derefter på OK.

Indstillinger i Creative Cloud-computerappen
  4. Klik på alle Alle apps under Apps i øverste venstre hjørne af appen.

Sektionen Alle apps
  5. Rul ned, og installer den app du skal bruge.