Hvis du er en Creative Cloud for teambrugere i Kina, vil følgende fejlmeddelse vises hver gang du opstarter et Creative Cloud program:

LocaleMismatch-CCT-China

Bemærk:

Denne fejl vises selvom du har installeret programmet på din computer i det sprog der er specificeret i meddelelsen.

Løsning

Sådan løser du problemet:

• Installer skrivebordsprogrammet Creative Cloud og log på med en Adobe ID konto som er blevet anvendt til at købe et Creative Cloud abonnement i Kina med. Genstart programmet.
  • Ellers, skift din styresystemindstilling til Forenklet Kinesisk som det primære OS sprog.
  • Ellers, skal du afinstallere programmet og derefter geninstallere programmet med Forenklet Kinesisk sprogunderstøttelse.