Apple biedt niet langer beveiligingsupdates voor de verouderde versie van QuickTime voor Windows, waardoor deze versie blootstaat aan misbruik. Om Acrobat en Reader te beschermen heeft Adobe daarom ook de ondersteuning voor de QuickTime Player op Windows beëindigd. Acrobat DC en Reader DC maken nu gebruik van de ingebouwde Windows-player om verouderde QuickTime-video's af te spelen (de video's ingesloten in PDF-bestanden gemaakt in Acrobat 9 en eerdere versies).

Wanneer u probeert een QuickTime-video af te spelen die in een PDF is ingesloten, ziet u de volgende waarschuwing:

Waarschuwingsbericht

Dit is het standaardgedrag. Wanneer u dit gedrag wilt wijzigen, kiest u Bewerken > Voorkeuren en selecteert u Multimedia (verouderd):

• Gebruik QuickTime Player niet voor multimedia-items: in Windows wordt standaard gebruikgemaakt van de ingebouwde player in plaats van de QuickTime Player voor het afspelen van verouderde QuickTime-mediabestanden. Als deze optie niet is geselecteerd en QuickTime Player niet beschikbaar is, wordt de ingebouwde player van Windows gebruikt.
Opties voor speler