Wanneer u vanuit Adobe Acrobat 9 of Adobe Reader 9 afdrukt, wordt alleen de eerste pagina van een afdruktaak afgedrukt.

Details

U probeert een PDF-bestand naar een Canon-, Kyocera- of andere PostScript-emulatieprinter af te drukken. Voorbeelden van betreffende printermodellen zijn Canon iR C4580i, C4080, C3200, Mita CS-850, Kyocera 2525, Kyocera 3232

Oplossing

Stuur de lettertypgegevens voor elke pagina in het PDF-bestand wanneer u afdrukt.

Voor Adobe Acrobat Professional 9:

1. Kies Bestand > Afdrukken.
  2. Klik op Geavanceerd.
  3. Kies PostScript-opties.
  4. Onder Lettertype- en bronbeleid selecteert u Verzenden voor elke pagina.

In Adobe Reader 9:

1. Kies Bestand > Afdrukken.
  2. Klik op Geavanceerd.
  3. Onder Lettertype- en bronbeleid selecteert u Verzenden voor elke pagina.