Acrobat PDF-invoegtoepassing wordt niet geladen in 64-bits webbrowser Safari op Mac OS X Snow Leopard (v10.6).

Reden

Apple mac OS X 10.6 werkt Safari bij naar 64-bits. De browserinvoegtoepassing die door Adobe Acrobat of Adobe Reader 9.x en eerder is geïnstalleerd, is 32-bits. Daarom kunnen PDF-bestanden niet inline worden weergegeven wanneer u Safari met Adobe Acrobat of Reader gebruikt.

Oplossing

Gebruikers kunnen Safari in 32-bits uitvoeren, waardoor de Adobe Acrobat-/Reader-invoegtoepassing wordt geladen en kan worden gebruikt.

Als u Safari in 32-bits modus wilt uitvoeren, moet u de onderstaande instructies volgen:

1. Als Safari is geopend, sluit u de browser door naar Safari > Sluit Safari te gaan.

2. Open een nieuw Finder-venster en navigeer naar de map Programma's.

3. Selecteer Safari in de Finder.

4. Ga naar Bestand>Info.

5. Open de sectie Algemeen in het venster met Safari-info.

6. Schakel het selectievakje Open in 32-bits modus in.

Safari_32-bit_mode

7.  Sluit het venster met Safari-informatie.

8. Start Safari opnieuw.