PDF-invoegtoepassing wordt niet geladen in 64-bits Safari op Mac OS 10.6

Probleem

Acrobat PDF-invoegtoepassing wordt niet geladen in 64-bits webbrowser Safari op Mac OS X Snow Leopard (v10.6).

Reden

Apple mac OS X 10.6 werkt Safari bij naar 64-bits. De browserinvoegtoepassing die door Adobe Acrobat of Adobe Reader 9.x en eerder is geïnstalleerd, is 32-bits. Daarom kunnen PDF-bestanden niet inline worden weergegeven wanneer u Safari met Adobe Acrobat of Reader gebruikt.

Oplossing

Gebruikers kunnen Safari in 32-bits uitvoeren, waardoor de Adobe Acrobat-/Reader-invoegtoepassing wordt geladen en kan worden gebruikt.

Als u Safari in 32-bits modus wilt uitvoeren, moet u de onderstaande instructies volgen:

1. Als Safari is geopend, sluit u de browser door naar Safari > Sluit Safari te gaan.

2. Open een nieuw Finder-venster en navigeer naar de map Programma's.

3. Selecteer Safari in de Finder.

4. Ga naar Bestand>Info.

5. Open de sectie Algemeen in het venster met Safari-info.

6. Schakel het selectievakje Open in 32-bits modus in.

Safari_32-bit_mode

7.  Sluit het venster met Safari-informatie.

8. Start Safari opnieuw.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online