Hoe kan ik Acrobat kopen of mijn abonnement vernieuwen?

U kunt een licentie voor Acrobat kopen of uw abonnement verlengen vanuit de toepassing door de koppeling onder aan het rechterdeelvenster te volgen.

Nadat uw proefversie van Acrobat DC is verlopen, ziet u het bericht Proefversie verlopen met de link Nu kopen onder aan het rechterdeelvenster. Klik op Nu kopen en volg de instructies op het scherm.

Proefversie verlopen

Nadat uw abonnement op Acrobat DC is verlopen, ziet u het bericht Abonnement verlopen met de link Nu abonneren onder aan het rechterdeelvenster. Klik op Nu abonneren en volg de instructies op het scherm.

Abonnement verlopen

Mijn proeflicentie/abonnement is verlopen. Kan ik Acrobat DC nog steeds gebruiken om mijn PDF-bestanden te bekijken?

Ja, u kunt PDF-bestanden bekijken in Acrobat DC zelfs als uw proefversie of abonnement is verlopen. U kunt ook de gratis gereedschappen gebruiken, zoals Opmerking & Invullen en ondertekenen. Maar om alle mogelijkheden van Acrobat DC te gebruiken en te ervaren, moet u een licentie kopen.

Ik heb Acrobat DC aangeschaft. Hoe kan ik mijn verlopen exemplaar van Acrobat DC van een licentie voorzien?

Als u Adobe Acrobat DC via een maandelijks of jaarlijks abonnement heeft aangeschaft, voert u onderstaande stappen uit.

Voor Windows

Methode 1: voor een Acrobat DC-abonnement dat is aangeschaft met dezelfde Adobe ID die is gebruikt voor aanmelding bij Acrobat in de proefversie of voor een abonnement.

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. De volgende bevestigingsvensters worden weergegeven.

Dialoogvenster Activering bevestigen
  2. Klik op OK. Start Acrobat DC opnieuw om het programma te activeren.

Methode 2: voor een Acrobat-abonnement dat is aangeschaft met een andere Adobe ID.

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. Het inlogscherm verschijnt.

Aanmeldingsscherm
  2. Klik op de koppeling Niet uw Adobe ID. Het volgende inlogvenster verschijnt.

Aanmelden
  3. Voer de Adobe ID en het wachtwoord in die/dat u hebt gebruikt om uw Acrobat DC-abonnement aan te schaffen, en klik op Aanmelden. Het dialoogvenster Hartelijk bedankt wordt weergegeven.

Dialoogvenster Hartelijk bedankt
  4. Klik op Doorgaan. Een bevestigingsvenster verschijnt.

Dialoogvenster Activering bevestigen
  5. Klik op OK.Start Acrobat DC opnieuw om het programma te activeren.

Voor Mac OS

1. Klik op de knop Activeren in het deelvenster Gereedschappen aan de rechterkant. Het volgende informatiedialoogvenster wordt weergegeven. Klik op OK.

Het dialoogvenster Activeringsinformatie
  2. Het inlogscherm verschijnt. Klik op de knop Aanmelden. (Klik op de link Niet uw Adobe ID als u het abonnement voor Acrobat DC via een andere Adobe ID hebt aangeschaft dan de ID die wordt weergegeven.)

Aanmelden

Als u op Niet uw Adobe ID hebt geklikt, wordt het volgende dialoogvenster Aanmelden weergegeven.Voer de Adobe ID en het wachtwoord in die/dat u hebt gebruikt om uw Acrobat DC-abonnement aan te schaffen, en klik op Aanmelden.

Aanmelden
  3. Het dialoogvenster Hartelijk bedankt wordt weergegeven.Klik op Doorgaan en start Acrobat DC opnieuw op om het programma te activeren.

Dialoogvenster Hartelijk bedankt

Opmerking:

U kunt de Acrobat DC-desktoptoepassing op meerdere computers downloaden en installeren, ongeacht het besturingssysteem.
Activering is echter beperkt tot twee computers per persoon die gekoppeld is aan het lidmaatschap en u kunt de software niet tegelijkertijd op beide apparaten gebruiken. Zie voor meer informatie de gebruiksvoorwaarden.

Ik heb een serienummer van Acrobat DC aangeschaft – kan ik het in een proefversie van Acrobat gebruiken?

Als u een Acrobat DC-serienummer hebt aangeschaft, moet u een afzonderlijk Acrobat-installatieprogramma downloaden en installeren.

Voordat u de zojuist gedownloade Acrobat DC-toepassing installeert, moet u de proefversie van uw computer verwijderen.

Kan ik Adobe Acrobat Reader DC gebruiken nu mijn proefversie voor Acrobat is verlopen?

Ja, u kunt Adobe Acrobat Reader DC op elk gewenst moment downloaden en installeren.