Acrobat XI Pro en Standard (v. 11)

Acrobat XI Pro

Windows

• Processor van minimaal 1.3 GHz
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 3 voor 32-bits of Service Pack 2 voor 64-bits; Windows Server 2003 R2 (32- en 64-bits); Windows Server 2008 of 2008 R2 (32- en 64-bits); Windows 7 (32- en 64-bits); of Windows 8 (32- en 64-bits); of Windows 10 (32- en 64-bits)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,85 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-rom-station
  • Internet Explorer 7, 8, 9, of 10; Firefox Extended Support Release; of Chrome
  • Versnelling videohardware (optioneel)

Opmerking:

Voor versies van Windows Server 2003 R2 met 64-bits en Windows XP (met Service Pack 2), is Microsoft Update KB930627 vereist.

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7.4, v10.8, v10.9.2, v10.10 of v10.11^
  • 1 GB RAM
  • 1,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-rom-station
  • Safari 5.1 voor Mac OS X v10.6.8; Safari 5.2 of 6 voor Mac OS X 10.7.4 of v10.8; Safari 7.0 voor Mac OS X v10.9

^ Ondersteuning voor 10.11. Raadpleeg het document met bekende problemen voor meer info.

OS- en browservereisten voor abonnementsservices

Naast de bovenstaande systeemvereisten en de taalbeschikbaarheid voor Acrobat XI Pro-desktopsoftware, heeft de abonnementseditie* de volgende systeemvereisten voor de inbegrepen Acrobat.com en Adobe PDF Pack-online services.

• Microsoft Windows 10 met Internet Explorer 11, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows 8 gebruikt Internet Explorer 10 of hoger, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows 7 gebruikt Internet Explorer 8 of hoger, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows Vista gebruikt Internet Explorer 8 of 9, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows XP gebruikt Internet Explorer 8, Firefox of Chrome
  • Mac OS X v10.6 of later gebruikt Safari 5.1 of hoger, Firefox of Chrome
  • iOS 5 of later gebruikt Safari (beperkte toegang en functionaliteit) of de mobiele Adobe Reader-app†

* Individuele abonnementen van Acrobat Pro zijn alleen inbepaalde landen verkrijgbaar via de Adobe Store. De Acrobat Pro-abonnementen die door de Adobe VIP (Value Incentive Plan) worden aangeschaft, zijn beschikbaar in alle landen waar Acrobat apart wordt verkocht, behalve China.

† Download de mobiele Adobe Reader-app om toegang te krijgen tot gratis of betaalde abonnementen, tot Acrobat.com, ExportPDF en de PDF Pack-online services op Android- en iOS-apparaten.

Acrobat XI Standard

Windows

• Processor van minimaal 1.3 GHz
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 3 voor 32-bits of Service Pack 2 voor 64-bits; Windows Server 2003 R2 (32- en 64-bits); Windows Server 2008 R2 of 2008 (32- en 64-bits); Windows 7 (32- en 64-bits); Windows 8 (32- en 64-bits); of Windows 10 (32 -bits en 64-bits)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,55 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-rom-station
  • Internet Explorer 7, 8, 9, of 10; Firefox Extended Support Release; Chrome
  • Versnelling videohardware (optioneel)

Opmerking:

Voor versies van Windows Server 2003 R2 met 64-bits en Windows XP (met Service Pack 2), is Microsoft Update KB930627 vereist.

OS- en browservereisten voor abonnementsservices

Naast de bovenstaande systeemvereisten en de taalbeschikbaarheid voor Acrobat XI Standard-desktopsoftware, heeft de abonnementseditie* de volgende systeemvereisten voor de inbegrepen Acrobat.com en Adobe PDF Pack-online services.

• Microsoft Windows 10 met Internet Explorer 11, Chrome of Firefox
  • Microsoft Windows 8 gebruikt Internet Explorer 10 of hoger, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows 7 gebruikt Internet Explorer 8 of hoger, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows Vista gebruikt Internet Explorer 8 of 9, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows XP gebruikt Internet Explorer 8, Firefox of Chrome
  • Mac OS X v10.6 of later gebruikt Safari 5.1 of hoger, Firefox of Chrome (Opmerking: enkel voor inbegrepen online services; Acrobat XI Standard-software wordt niet ondersteund op Mac OS)
  • iOS 5 of later gebruikt Safari (beperkte toegang en functionaliteit) of de mobiele Adobe Reader-app†

* Individuele abonnementen van Acrobat standaard zijn alleen verkrijgbaar via de Adobe Store in Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan, Mexico, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten. De Acrobat Standard-abonnementen die door de Adobe VIP (Value Incentive Plan) worden aangeschaft zijn beschikbaar in alle landen waar Acrobat apart wordt verkocht, behalve China.
† Download de mobiele Adobe Reader-app om toegang te krijgen tot gratis of betaalde abonnementen, tot Acrobat.com, ExportPDF en de PDF Pack-online services op Android- en iOS-apparaten.

Acrobat X Standard, Pro, Suite (v. 10)

Acrobat X Standard

Windows

• Processor van minimaal 1.3 GHz
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 3 (32-bits) of Service Pack 2 (64-bits); Windows Server 2003 (32- en 64-bits; Service Pack 2 vereist voor 64-bits); Windows Server 2008 of 2008 R2 (32- en 64-bits); Windows Vista Home Basic of Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 2 (32- en 64-bits); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate of Enterprise (32- en 64-bits)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,1 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-rom-station
  • Microsoft Internet Explorer 7 of 8; Firefox 3.5 of 3.6
  • Versnelling videohardware (optioneel)

Opmerking:

Voor versies van Windows Server 2003 R2 met 64-bits en Windows XP (met Service Pack 2), is Microsoft Update KB930627 vereist.

Acrobat X Pro

Windows

• Processor van minimaal 1.3 GHz
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 3 (32-bits) of Service Pack 2 (64-bits); Windows Server 2003 (32- en 64-bits; Service Pack 2 vereist voor 64-bits); Windows Server 2008 of 2008 R2 (32- en 64-bits); Windows Vista Home Basic of Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 2 (32- en 64-bits); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate of Enterprise (32- en 64-bits)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,9 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-rom-station
  • Microsoft Internet Explorer 7 of 8; Firefox 3.5 of 3.6
  • Versnelling videohardware (optioneel)

Opmerking:

Voor versies van Windows Server 2003 R2 met 64-bits en Windows XP (met Service Pack 2), is Microsoft Update KB930627 vereist.

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X 10.5.8 of 10.6.4
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-rom-station
  • Safari 4 voor Mac OS X v10.5.8; Safari 4 of 5.0.x voor Mac OS X v10.6.4

Acrobat X Suite

Acrobat 9

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (Duits, Engels, Frans) op Windows

• Processor van 1.3 GHz of hoger
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 2 of 3 (32-bits en 64-bits); Windows Server 2003 (met Service Pack 2 voor 64-bits); of Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met of zonder Service Pack 1 (32-bits en 64-bits)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,35 GB beschikbare ruimte op de harde schijf.
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Hardwareversnelling video DVD-drive optioneel

Adobe Acrobat 9 Pro Extended (Japans) op Windows

• Processor van 1.3 GHz of hoger
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 2 of 3 (32-bits en 64-bits);

Windows Server 2003 (met Service Pack 2 voor 64-bits); of Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate of

Enterprise met of zonder Service Pack 1 (32- en 64-bits)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,06 GB beschikbare ruimte op de harde schijf.
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Hardwareversnelling video DVD-drive optioneel

Adobe Acrobat 9 Pro (Duits, Engels, Frans) op Windows

• Processor van 1.3 GHz of hoger
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 2 of 3 (32-bits en 64-bits);

Windows Server 2003 (met Service Pack 2 voor 64-bits); of Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate of

Enterprise met of zonder Service Pack 1 (32- en 64-bits)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,13 GB beschikbare ruimte op de harde schijf.
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Hardwareversnelling video DVD-drive optioneel

Adobe Acrobat 9 Pro (Duits, Engels, Frans) op Mac OS

• PowerPC G4-, G5- of Intel-processors
  • Mac OS X v.10.4.11 of 10.5
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 1,42 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-station

Adobe Acrobat 9 Pro (Vereenvoudigd Chinees) op Windows

• Processor van 1.3 GHz of hoger
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 2 of 3 (32-bits en 64-bits);

Windows Server 2003 (met Service Pack 2 voor 64-bits); of Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate of

Enterprise met of zonder Service Pack 1 (32- en 64-bits)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 1,77 GB beschikbare ruimte op de harde schijf.
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Hardwareversnelling video DVD-drive optioneel

Adobe Acrobat 9 Pro (Vereenvoudigd Chinees) op Mac OS

• PowerPC G4-, G5- of Intel-processors
  • Mac OS X v.10.4.11 of 10.5
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 1,19 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Dvd-station

Adobe Acrobat 9 Standard (Duits, Engels, Frans) op Windows

• Processor van 1.3 GHz of hoger
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 2 of 3 (32-bits en 64-bits);

Windows Server 2003 (met Service Pack 2 voor 64-bits); of Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate of

Enterprise met of zonder Service Pack 1 (32- en 64-bits)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 985 MB beschikbare ruimte op de harde schijf.
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Hardwareversnelling video DVD-drive optioneel

Adobe Acrobat 9 Standard (Vereenvoudigd Chinees) op Windows

• Processor van 1.3 GHz of hoger
  • Microsoft Windows XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 2 of 3 (32-bits en 64-bits);

Windows Server 2003 (met Service Pack 2 voor 64-bits); of Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate of

Enterprise met of zonder Service Pack 1 (32- en 64-bits)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 830 MB beschikbare ruimte op de harde schijf.
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Hardwareversnelling video DVD-drive optioneel