Bridge CC och Bridge CC 2015 kraschar när man bläddrar bland mappar och media vid inställning med dubbla bildskärmar

På Mac OS X (versioner 10.11.0, 10.11.1, 10.11.2, 10.11.3 och 10.11.6) kraschar Adobe Bridge CC och Bridge CC 2015 upprepade gånger vid bläddring i mappar och media.

Detta problem uppstår endast om samtliga av följande villkor uppfylls:

• Du använder Bridge CC eller Bridge CC 2015 på någon av de listade Mac OS X-versionerna.
  • Du använder en extern bildskärm (dubbla bildskärmar).
  • Alternativet Bildskärmar har separata områden har valts i systeminställningarna. Denna inställning är aktiverad, som standard, på de listade Mac OS X-versionerna.

Produktversioner som berörs

Adobe Bridge CC och Adobe Bridge CC 2015

Operativsystem

Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

Gör något av följande för att lösa det här problemet:

Lösning 1: Uppdatera Bridge till den senaste versionen

Problemet har åtgärdats i Bridge CC 2017.

Uppdatera till den senaste versionen av Bridge för att åtgärda det här problemet.

Se Uppdatera Creative Cloud-program för information om hur du uppdaterar ett program.

Lösning 2: Uppdatera till macOS 10.12 (Sierra)

Uppdatera din Mac OS-version till 10.12 (Sierra) för att lösa det här problemet.

Mer information finns i Apples dokumentation.