Du kan starta Adobe Bridge direkt eller starta det från någon av följande Adobe-produkter: After Effects, Captivate, Encore, Flash Professional, InCopy, InDesign, Illustrator, Photoshop och Premiere Pro.

Starta Adobe Bridge från en Adobe-produkt

1. Gör något av följande:
    • Välj Arkiv > Bläddra eller Arkiv > Bläddra i Bridge (beroende på vilket som är tillgängligt).

Obs! När du har valt Arkiv > Bläddra i Bridge för att starta Adobe Bridge i After Effects eller Premiere Pro och dubbelklickar på en fil öppnas eller importeras den till det Creative Suite-programmet, inte till det ursprungliga programmet. Om du till exempel väljer Arkiv > Bläddra i Bridge i Adobe Premiere Pro och sedan dubbelklickar på en Photoshop-fil infogas filen i panelen Projekt i Premiere Pro. Den öppnas inte i Photoshop.

• Klicka på Adobe Bridge-knappen () i programfältet.

Återgå till den senast öppnade Adobe-produkten från Adobe Bridge

1. Välj Arkiv > Återgå till [komponent] eller klicka på Återgå till [komponent] () i programfältet.

Starta Adobe Bridge direkt

• (Windows) Välj Adobe Bridge på menyn Start > Program.
  • (OS X) Dubbelklicka på Adobe Bridge-ikonen  i mappen Program/Adobe Bridge.

Starta Adobe Bridge automatiskt

Du kan konfigurera Adobe Bridge så att det körs automatiskt i bakgrunden varje gång du loggar in. Om du kör Adobe Bridge i bakgrunden innebär att det krävs färre systemresurser tills du börjar använda det.

1. Gör något av följande om du vill konfigurera Adobe Bridge så att det öppnas automatiskt i bakgrunden vid inloggning:
    • Första gången du startar Adobe Bridge klickar du på Ja när du får frågan om du vill starta Adobe Bridge automatiskt vid inloggning.

• I panelen Avancerat i dialogrutan Adobe Bridge-inställningar väljer du Starta Bridge vid inloggning.

• (Windows) När Adobe Bridge har öppnats högerklickar du på Adobe Bridge-ikonen i systemfältet och väljer Starta Bridge vid inloggning.

Dölja eller visa Adobe Bridge

(Mac OS) Gör något av följande om du vill växla mellan användningslägena i Windows:

1. Klicka på Adobe Bridge-ikonen i Dock och välj Visa eller Dölj.
  2. I Adobe Bridge väljer du Adobe Bridge >Dölj Adobe Bridge för att köra Adobe Bridge i bakgrunden.