Bridge känner inte igen vissa enheter

På Mac OS X 10.11.x känner Bridge CC och Bridge CC 2015 inte igen följande typer av enheter:

• Enheter (som kameror eller Android-baserade enheter) som är anslutna i PTP- (Picture Transfer Protocol) eller MTP-läge (Media Transfer Protocol)
  • iEnheter som iPad eller iPhone

Påverkade versioner

Adobe Bridge CC och Bridge CC 2015

Operativsystem

Mac OS X 10.11

Lösning

Problemet har åtgärdats i Bridge CC 2017. Från och med Bridge CC 2017 version 7.0 känns alla enheter igen avAdobe Photo Downloader.

Så här löser du problemet:

• Uppdatera till den senaste versionen av Bridge. Välj Hjälp > Uppdateringar för att kontrollera om det finns uppdateringar i Bridge CC. Se Uppdatera Creative Cloud-program för information om hur du uppdaterar ett program.
  • Hämta senaste versionen av Adobe Bridge CC 2017. Gå till http://www.adobe.com/products/bridge.html för att hämta programmet. Du måste din inloggningsinformation till Adobe ID om du vill fortsätta.

Se Importera foton från en digitalkamera, kortläsare eller mobil enhet med Photo Downloader för detaljerade anvisningar om hur du importerar foton från en ansluten enhet med Adobe Bridge.