Förhandsvisningspanelen visar inte förhandsvisning

Panelen Förhandsvisning i Bridge CC 2015 och Bridge CC 2017 visar inte en förhandsvisning/uppspelning av vissa videofilformat då Adobe After Effects CC 2017 eller Adobe Premiere Pro CC 2017 har installerats på datorn.

Förhandsvisning av följande filformat skapas inte:

• Windows: 3gpp, 3gp, mod, vob, 264, avc, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv och mts
  • macOS: ffx, 3gpp, mod, vob, 264, avc, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv och mts

Versioner som berörs

Adobe Bridge CC 2015, Adobe Bridge CC 2017
Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017

Operativsystem

Windows och macOS

Lösning: Installera om den tidigare versionen av After Effects eller Premiere Pro

Installera även en tidigare version av After Effects eller Premiere Pro — After Effects CC (2015) 13.5 or Premiere Pro CC (2015) 9.0 — vid sidan om den aktuella versionen av ditt videoprogram för att lösa problemet.

1. Starta Creative Cloud-datorprogrammet för att installera Premiere Pro CC (2015) 9.0 eller After Effects CC (2015) 13.5.

Se Installera tidigare versioner av program för installationsanvisningar.

Obs!

När du installerar ett Creative Cloud-program tas som standard tidigare versioner av programmet bort från datorn. Ifall du vill behålla de tidigare versionerna, klicka på Avancerade alternativ och avmarkera kryssrutan Ta bort tidigare versioner i uppdateringsdialogrutan.

Tidigare programversioner skriver inte över de befintliga versionerna. Du kan utan problem köra två versioner av samma program på datorn

2. Starta Adobe Bridge och återställ inställningarna vid start. Se Återställa inställningar för mer information.