Om du stöter på problem vid hämtning av Creative Cloud-appar kan du använda hämtningslänkarna i tabellen nedan.

Obs!

Gå till Hämta Creative Cloud-program för att få detaljerade anvisningar om hur du hämtar och installerar Creative Cloud-programmet.

Hämta länkar

Obs!

* Du kan installera Extendscript Toolkit CC på macOS 10.11.5 eller tidigare.

Installationsanvisningar

1. Markera en av hämtningslänkarna i ovanstående tabell och spara filen på datorn för att komma igång.

2. Dubbelklicka på den hämtade filen för att extrahera innehållet.

3. Gör något av följande för att starta installationen:

Windows: Dubbelklicka på Set-up.exe från den extraherade mappen.

Mac OS: Dubbelklicka på Installera från den extraherade mappen.

4. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

social-sign-in
  5. Installationen av dina programstarter. Du kan se förloppet för installationen.

Installera Photoshop

Gratulerar! Ditt program installeras och startas automatiskt.

Obs!

Om ett felmeddelande visas när du installerar programmet finns Felsök fel vid hämtning och installation för felsökningsåtgärder.