Förslag till felsökning av problemet där Dreamweaver kraschar i Windows.

Problem

Adobe Dreamweaver kraschar efter start i Windows. Systemet visar följande fel:

Felet Dreamweaver-krasch i Windows
Felet Dreamweaver-krasch i Windows

Denna krasch sker om även Web Companion (ett reklamdetekteringsprogram från Lavasoft) har installerats i systemet.

Lösning

Avinstallera Web Companion och starta om datorn. Efter det ska du starta Dreamweaver.

Om felet kvarstår kan du läsa artikeln om Felsökning av Dreamweaver-problem.