Integrering av Dreamweaver med Edge Inspect gör att du kan förhandsvisa och inspektera dina webbsidor på flera anslutna enheter samtidigt med Google Chrome.

Edge Inspect är ett program från Adobe som kan hämtas från Adobe Creative Cloud och från programbutikerna för Apple och Android OS. Mer information om Edge Inspect finns i Vanliga frågor om Adobe Edge Inspect (på engelska).

I gratisversionen av Edge Inspect kan du bara förhandsgranska din design på en enhet i taget.

1. Ställ in Adobe Edge Inspect på enheterna enligt anvisningarna i Installationsguide för Adobe Edge Inspect (på engelska).

2. Skapa en webbplats på en testserver i Dreamweaver. Lägg till sidor till webbplatsen för förhandsgranskning på flera enheter.

3. Öppna den sida som du vill förhandsgranska i Dreamweaver.

4. Välj Arkiv > Förhandsgranska i webbläsare > Förhandsgranska i Edge Inspect. Google Chrome öppnas så att du kan förhandsgranska dina webbsidor.

5. Gör följande på de enheter där du vill förhandsgranska sidan:

1. Se till att alla enheterna är anslutna till samma nätverk.
    2. Klicka på ikonen för Adobe Inspect i Google Chrome.
    3. Öppna Edge Inspect på alla enheterna och klicka på ”+”.
    4. Ange IP-adressen till den dator där du har öppnat sidan som ska förhandsgranskas.
    5. Klicka på Join (Anslut). När du parat ihop enheterna öppnas sidan i Google Chrome på de anslutna enheterna också.

När du inspekterar din webbplats i Google Chrome syns ändringarna även på de anslutna enheterna.