Automatisch publiceren met XML en scripts

Ontvang gedetailleerde informatie over de XML- en scriptondersteuning in de Adobe® InCopy®-software die u kan helpen bij het vormen van een solide basis voor aangepaste oplossingen die voldoen aan uw unieke redactionele publicatievereisten.

Ontvang gedetailleerde informatie over de XML- en scriptondersteuning in de Adobe® InCopy®-software die u kan helpen bij het vormen van een solide basis voor aangepaste oplossingen die voldoen aan uw unieke redactionele publicatievereisten.

XML-bronnen

XML transformeren met XSL

Zet XML om in HTML of een andere tekstindeling, waaronder platte tekst, PDF, PostScript®, HTML, andere vormen van XML en Adobe InDesign® Tagged Text (uit "Real World Adobe InDesign CS2").

Cox Newspapers

Ontdek hoe een grote krantenketen, Cox Newspapers, publicaties in verschillende media heeft gestroomlijnd en de merkbekendheid heeft vergroot met behulp van InDesign en InCopy.

Bekijk of download (PDF, 700 kB) bestand

Time Out New York

Ontdek hoe de wekelijkse kunst- en entertainmentgids voor New York City, Time Out New York, met behulp van InDesign en InCopy baanbrekend werk heeft verricht met het gebruik van XML in het SoftCare K4-publicatiesysteem.

BusinessWeek

Ontdek hoe BusinessWeek met behulp van InDesign, InCopy, het K4-publicatiesysteem van SoftCare en de kracht van XML afzonderlijke print- en webworkflows in één gestroomlijnd proces kon combineren.

Scriptbronnen

Adobe InCopy biedt volledige ondersteuning voor scripts, zodat u over krachtige mogelijkheden beschikt om werkprocessen te stroomlijnen en aangepaste oplossingen te maken. Automatiseer saaie productie- en redactionele taken, van basisdocumentbeheer tot tekst- en invoerbewerkingen. Maak aangepaste elementen voor gebruikersinterfaces, zoals zwevende deelvensters, voortgangsbalken en interactieve dialoogvensters, en voeg zelfs unieke menuopties toe. Met behulp van de volgende bronnen kunnen beginners snel aan de slag en kunnen ervaren programmeurs hun kennis uitbreiden.

Inleiding tot scriptuitvoering

Lees deze beknopte inleiding met basisinformatie over scriptuitvoering met de Adobe Creative Suite® 4-toepassingen.

Bekijk of download (PDF, 851 kB) bestand

Adobe Creative Suite JavaScript-handleiding

Raadpleeg dit document voor informatie over de JavaScript-functies, -tools en -objecten die alle Adobe Creative Suite-componenten met JavaScript-ondersteuning gemeenschappelijk hebben.

Bekijk of download de JavaScript-handleiding (PDF, 3,2 MB)bestand

XML-bronnen voor InDesign

XML-bronnen voor InDesign zijn ook beschikbaar.

XMP-bronnen

XMP — Intelligentie toevoegen aan media

Het eXtensible Metadata Platform (XMP) van Adobe is een labelingtechnologie waarmee u gegevens over een bestand, de zogeheten metagegevens, in het bestand zelf kunt insluiten. Bezoek de XMP-website voor meer informatie over hoe partners en standaarden gebruikmaken van XMP.

XMP-technologie voor ontwikkelaars

Met de XMP-toolkit kunt u de functionaliteit van metagegevens in uw product of oplossing integreren. Deze kit biedt ondersteuning voor Mac OS, Windows® en UNIX® en wordt geleverd met voorbeeldbestanden, documentatie, broncode en projectbestanden. De XMP-toolkit is verkrijgbaar onder de BSD-licentie.