Problemen met schaalbare interface in InDesign/InCopy

Probleem

Prestatieproblemen met betrekking tot de schaalbare gebruikersinterface.

Oplossing

Hier volgt een lijst met belangrijke veelgestelde vragen over de schaalbare interface:

Vraag: Waarom wordt de schaal van de gebruikersinterface veel groter als ik van de ene stop naar de andere schuif op macOS dan in Windows, hoewel ik dezelfde monitorresolutie gebruik?

Antwoord: De gebruikersinterface schaalt bij elke stop met een factor 0,5 in macOS, maar neemt toe met 0,25 in Windows.  We zijn van plan om de schaal van de interface in toekomstige versies bij elke stop met een factor 0,25 aan te passen in zowel Windows als macOS.

Vraag: Waarom zijn er minder stops in macOS dan in Windows voor dezelfde resolutie op een monitor?

Antwoord: In toekomstige versies zal dit gelijk worden getrokken tussen Windows en macOS.

Vraag: Sommige gebruikers vergelijken mogelijk het gedrag van Illustrator in macOS met dat van InDesign. Waarom zijn de sprongen voor de interfaceschaal in Illustrator kleiner?

Antwoord: De interfaceschaal wordt bij elke stop met een factor 0,5 aangepast in macOS, maar neemt met 0,25 toe in Ai in macOS. In toekomstige versies van InDesign/InCopy zal bij elke stop de interfaceschaal met een factor 0,25 worden vergroot.

Vraag: Wat is de reden dat de schuifregelaar is uitgeschakeld?

Antwoord: De schuifregelaar wordt geactiveerd wanneer wordt voldaan aan de minimale systeemvereisten voor het scherm. Bekijk de systeemvereisten voor InDesign en InCopy

Adobe-logo

Aanmelden bij je account