Med synkronisering af forudindstillinger i Photoshop kan du administrere dine foretrukne forudindstillinger ved nemt at synkronisere dem til en hvilken som helst computer, så eksport og import på tværs af enheder eller app-versioner hører fortiden til.

Synkroniser Photoshop-forudindstillinger

Når Synkronisering af forudindstillinger er aktiveret, synkroniseres dine forudindstillinger på én enhed op til din Creative Cloud og synkroniserer ned til enhver anden computer, du logger på med det samme Adobe ID.

Synkroniser dine Photoshop-forudindstillinger
Du kan nemt synkronisere dine forudindstillinger i Photoshop til Creative Cloud og få adgang til dem på dine andre computere.

Når den er aktiveret, synkroniseres følgende forudindstillede elementer med din Creative Cloud:

  • Pensler 
  • Farveforløb
  • Farveprøver
  • Typer
  • Former
  • Mønstre

Bemærk:

I øjeblikket synkroniseres følgende forudindstillede elementer ikke med Creative Cloud – Workspaces, værktøjer, konturer, erstatning af himmel og Camera Raw-forudindstillinger eller -profiler.

Aktivér synkronisering af forudindstillinger

Synkronisering af forudindstillinger er slået fra som standard. Du kan aktivere eller deaktivere Synkronisering af forudindstillinger under Præferencer > Generelt > Synkronisering af forudindstillinger

Præferencer for synkronisering af forudindstillinger
Præferencer for synkronisering af forudindstillinger
Slå synkronisering af forudindstillinger fra

Når du fjerner markeringen af synkronisering af forudindstillinger, får du vist en dialogboks, hvor du bliver spurgt, om du vil beholde dine aktuelt synkroniserede forudindstillinger, så andre enheder stadig kan få adgang til dem, eller om du vil slette dine synkroniserede forudindstillinger fra din konto.

Advarsel: Hvis du vælger Nej, fjernes forudindstillinger, der p.t. er synkroniseret, fra Creative Cloud, og forudindstillinger på andre systemer slettes med Synkronisering af forudindstillinger aktiveret.

Slå synkronisering af forudindstillinger til/fra

Når du genaktiverer synkronisering af forudindstillinger, får du vist en bekræftelsesdialogboks.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge synkronisering af forudindstillinger som en sikkerhedskopi?

Synkronisering af forudindstillinger er beregnet til at blive brugt som en sikker sikkerhedskopi, men vi anbefaler altid, at du laver en manuel sikkerhedskopi af dine foretrukne forudindstillinger.

Bevares organiseringen af mine forudindstillinger?

Ja. Forudindstillede mapper, hierarki og rækkefølge bevares alle på tværs af enheder, hvor Synkronisering af forudindstillinger er slået til.

Hvordan kan jeg se, om mine forudindstillinger er blevet synkroniserede?

Synkronisering af forudindstillinger i Creative Cloud på computeren
Synkronisering af forudindstillinger i Creative Cloud på computeren

I Creative Cloud-computerappen skal du klikke på cloud-ikonet i øverste højre hjørne for at få vist aktuel status for filsynkronisering.

Hvis filsynkronisering stadig er i gang på begge maskiner, så er forudindstillingerne stadig i gang med at blive synkroniserede.

Hvis filsynkronisering vises som Opdateret, så er forudindstillingerne færdige med at blive synkroniserede.

Hvorfor reagerer Photoshop ikke ved første synkronisering?

Hvis Photoshop tilsyneladende fryser, første gang du slår Synkronisering af forudindstillinger til, skal du være tålmodig og ikke tvinge Photoshop til at afslutte. Hvis du har mange forudindstillinger, der skal synkroniseres, kan det tage et minut eller to, før den indledende synkronisering er fuldført.

Hvorfor kan jeg ikke se mine synkroniserede forudindstillinger på en anden computer?

Sørg for, at Synkronisering af forudindstillinger er aktiveret på alle de enheder, hvor dine forudindstillinger skal synkroniseres mellem. Aktivering af Synkronisering af forudindstillinger på en computer aktiverer ikke automatisk Synkronisering af forudindstillinger på dine andre computere.