Jos organisaatiosi on hankkinut Acrobat DC -lisenssin ETLA- (Enterprise Term License Agreement) tai VIP-ohjelmalla, voit ladata asennusohjelmat tältä sivulta. Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Huomautus:

Jos olet jo asentanut Acrobatin, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Ohje > Etsi päivityksiä. Lisätietoja on kohdassa Adobe Acrobat -asennuksen päivittäminen manuaalisesti.

Acrobat Pro DC -asennusohjelma

Windows Mac OS (10.12 ja uudemmat)

Lataa (904 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Lataa (753 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Mac OS (10.11 ja vanhemmat)

Lataa (692 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard DC -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (904 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Ei saatavilla

Englanti (yleinen)

Englanti (arabia, Lähi-itä)

Englanti (heprea, Lähi-itä)

Japani

Tanska

Hollanti

Suomi

Ranska

Ranska (Pohjois-Afrikka)

Saksa

Italia

Norja

Portugali (Brasilia)

Espanja

Ruotsi

Tšekki

Unkari

Puola

Venäjä

Turkki

Ukraina

Kiina (yksinkertaistettu)

Kiina (perinteinen)

Korea

Slovakki

Sloveeni