Kun asennat tai päivität Adobe Acrobat DC:n / Adobe Acrobat Reader DC:n jollakin seuraavista tavoista:

• asentaminen valitsemalla Ohje > Päivitä
  • asentaminen Creative Cloud -työpöytäsovelluksella
  • asentaminen lataamalla päivitys manuaalisesti.

Asennus epäonnistuu ja näytölle tulee seuraava virheviesti:

"Virhe 1722. Tässä Windows Installer -paketissa on ongelma. Asennukseen sisältyvän ohjelman suorittamista ei saatu loppuun. Ota yhteys tukihenkilöön tai jälleenmyyjään. Toimi InstallWebResources, sijainti: <tuotteen asennuspolku>\AcroCEF\RdrServicesUpdater.exe.”

Virhe käytettäessä Ohje > Päivitä -työnkulkua

Acrobat DC

Ohje > Päivitä -työnkulun käyttö Acrobat DC:ssä

Acrobat Reader DC

reader-update

Virhe, kun Acrobat DC asennetaan Creative Cloud -työpöytäsovelluksella

thor1
thor2

Virhe, kun asennusohjelma ladataan ja päivitys suoritetaan manuaalisesti

Acrobat DC

Acrobat_DC_Web_WWMUI.exe-tiedosto ladattu tukisivulta.

Acrobat Reader DC

AcroRdrxxxxxxxxxx.exe ladattu ftp.adobe.com-sivustolta

Virhe, kun Acrobat Reader DC asennetaan manuaalisesti Readerin latauskeskuksesta (https://get.adobe.com/reader)

Asentaminen Acrobat Readerin latauskeskuksesta
Virhe asennettaessa Acrobat Readerin latauskeskuksesta

Ratkaisu

Virhe johtuu puuttuvasta Universal C Runtime -päivityksestä Windows-käyttöjärjestelmässä. Asenna päivitys jollakin seuraavista tavoista:

Ratkaisu 1

Lataa päivitys manuaalisesti Microsoftin latauskeskuksesta
Kun vaadittu päivitys on asennettu, yritä asentaa Acrobat DC/Acrobat Reader DC uudelleen.

Huomautus:

Tämä päivitys voidaan ottaa käyttöön järjestelmissä, joissa on vähintään Windows 7 Service Pack 1 (SP1).

Ratkaisu 2

Päivitä käyttöjärjestelmä automaattisesti Windows Updaten kautta.
Yritä asentaa Acrobat DC/Acrobat Reader DC uudelleen, kun kaikki saatavilla olevat Windows-päivitykset on asennettu.

Ratkaisu 3

1. Lataa Visual C++:n edelleenjaettavat paketit Visual Studio 2013:a varten Microsoftin latauskeskuksesta.

2. Jos koneesi on 64-bittinen, siirry kohtaan C:\Windows\SysWOW64\. Jos koneesi on 32-bittinen, siirry kohtaan C:\Windows\System32.

Huomautus: Jos kansio C:\Windows\SysWOW64 on olemassa, olet 64-bittisellä koneella.

3. Etsi tiedostot msvcr120.dll ja msvcp120.dll, ja muuta molempien nimet.
    Älä poista tiedostoja. Jos Visual C++:n edelleenjaettavaa pakettia (vcredist_x86.exe) ei voi asentaa, voit palauttaa tiedostojen nimet ennalleen.

4. Kaksoisnapsauta ladattua Visual C++:n edelleenjaettavaa pakettia (vcredist_x86.exe) asentaaksesi sen. Kun asennus on suoritettu, tarkista, että tiedostot msvcr120.dll ja msvcp120.dll ovat paikallaan. Sen jälkeen voit poistaa vaiheessa 3 uudelleen nimetyt tiedostot.
    Älä poista uusimpia asennettuja msvcr120.dll- ja msvcp120.dll-tiedostoja.

5. Asenna Acrobat DC/Acrobat Reader DC.