Ongelma: Asennettaessa Acrobat DC:tä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta saadaan Virhe 1722 - Tämän Windows-asennuspaketin kanssa on ongelma. Asennukseen sisältyvän ohjelman suorittamista ei saatu loppuun...

Virhe 1722-

Ratkaisu:

1. Lataa Visual C++:n edelleenjaettavat paketit Visual Studio 2013:a varten Microsoftin virallisesta latauskeskuksesta ( http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=40784 )
  2. Valitse vcredist_x86.exe ja lataa paketti.
  3. Jos koneesi on 64-bittinen, siirry kohtaan ”C:\Windows\SysWOW64\”, tai siirry kohtaan "C:\Windows\System32" 32-bittisellä koneella. Jos kansio "C:\Windows\SysWOW64" on olemassa, olet 64-bittisellä koneella.
  4. Etsi msvcr120.dll- ja msvcp120.dll -tiedostot, ja muuta molempien nimet.
    Älä kuitenkaan poista niitä, jotta voit nimetä ne entiselleen, jos vcredist_x86.exe -paketti ei asennu.
  5. Kaksoisnapsauta vcredist_x86.exe -tiedostoa ja asenna se. Kun asennus on suoritettu, tarkasta, että msvcr120.dll ja msvcp120.dll ovat paikallaan. Nyt voit poistaa edellisessä vaiheessa uudelleen nimetyt tiedostot. Älä poista msvcr120.dll- ja msvcp120.dll -tiedostoja
  6. Asenna Acrobat CC Installeria käyttäen; nyt sen pitäisi asentua.