Valittujen sivujen tulostaminen

1. Avaa PDF-tiedosto Adobe Readerissa tai Acrobatissa.

2. Avaa Sivut-välilehti asiakirjaikkunan vasemmasta reunasta, jos se ei ole jo avoinna.
    Jos käytät Acrobat X:ää, valitse Näytä > Näytä/piilota > Suunnistusruudut > Esikatselukuvat.
    Jos käytät Acrobat 9:ää, valitse Näytä > Suunnistuspaneelit > Sivut.

valitse Näytä > Näytä/piilota > Suunnistusruudut > Sivun esikatselukuvat
  3. Napsauta Ctrl-näppäin pohjassa (Windows) tai Komento-osoita (Mac OS) niiden sivujen pikkukuvia, jotka haluat tulostaa.

Napsauta Ctrl-näppäin pohjassa (Windows) tai Komento-osoita (Mac OS) sivun esikatselukuvia
  4. Valitse Tiedosto > Tulosta.

”Valitut sivut" näkyy korostettuna Tulosta-valintaikkunan Tulostusalue-ruudussa.

5. Napsauta OK tai Tulosta.

Tiettyjen PDF-sivujen tulostaminen

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. Kirjoita tulostettavien sivujen numerot Tulosta-valintaikkunan Tulostusalue-ruutuun. Merkitse tulostusalue väliviivalla. Erottele kukin sivu tai alue pilkulla tai välilyönnillä (esimerkiksi "4, 7, 15-34, 56").

kirjoita tulostettavien sivujen numerot
    Muiden kuin peräkkäisten sivujen ja sivualueen määritys Tulosta-valintaikkunan Tulostusalue-kohdassa.

3. Napsauta OK tai Tulosta.