Videota katsellessasi voit lisätä yksittäisiin ruutuihin kommentteja. Kukin kommentti liittyy tiettyyn ruutuun. Kun tarkastelet kommentteja, ne näkyvät kontekstissa, johon ne lisättiin.

1. Kun video on avattu (PDF-tiedostossa), avaa kommenttiluetteloruutu.

Huomautus:

Voit avata kommenttiluetteloruudun valitsemalla Työkalut > Kommentti. Merkinnät ja piirrostyökalut näkyvät toissijaisella työkalurivillä, ja kommentit näkyvät oikeanpuoleisessa ruudussa.

2. Käynnistä video ja napsauta Keskeytä kohdassa, johon haluat lisätä kommentin.

3. Valitse toissijaiselta työkaluriviltä haluamasi kommentointityökalu ja napsauta sitten videoruutua, johon haluat lisätä kommentin.

4. Jatka videota napsauttamalla Toista.

Kommentit näkyvät Kommentit-luettelossa.