Bridge ei tunnista tiettyjä laitteita

Bridge CC ja Bridge CC 2015 eivät tunnista Mac OS X 10.11.x -versiossa seuraavantyyppisiä laitteita:

• PTP (Picture Transfer Protocol)- tai MTP (Media Transfer Protocol) -tilassa yhdistettyjä laitteita (esimerkiksi kameroita tai Android-pohjaisia laitteita)
  • iLaitteita, kuten iPadia tai iPhonea.

Versiot, joita ongelma koskee

Adobe Bridge CC ja Bridge CC 2015

Käyttöjärjestelmä

Mac OS X 10.11

Ratkaisu

Virhe on korjattu Bridge CC 2017 -versioon. Bridge CC 2017 -version 7.0-julkaisusta alkaen Adobe Photo Downloader tunnistaa kaikki laitteet.

Ongelman ratkaiseminen:

Tarkat ohjeet valokuvien tuomiseen yhdistetystä laitteesta Adobe Bridgellä löytyvät kohdasta Valokuvien tuominen digitaalikamerasta, kortinlukijasta tai mobiililaitteesta Photo Downloaderilla.