Photoshop- ja Illustrator- vaihtoehdot eivät ole käytettävissä Työkalut-valikossa ja Sijoitusasetuksissa

Photoshop- ja Illustrator-asetuksia ei näy Bridgessä

Photoshop- ja Illustrator- vaihtoehdot eivät ole käytettävissä Bridge CC 2015/CC 2017 Työkalut -valikossa ja Sijoitus-asetuksissa.

• Työkalut > Photoshop ja Työkalut > Illustrator -asetukset puuttuvat.
  • Kun valitse minkä tahansa kuvan, Tieosto > Sijoita > Photoshopissa ja Tiedosto > Sijoita > Illustratorissa asetukset puuttuvat.

Tämä ongelma esiintyy seuraavissa tilanteissa:

• Kun käytät Adobe Photoshopin ja Adobe Illustratorin CC (2015) versioita Adobe Bridge CC (2017) -versiolla.
  • Kun käytät Adobe Photoshopin ja Adobe Illustratorin CC (2017) versioita Adobe Bridge CC (2015) -versiolla.

Ratkaisu: Päivitä uusimpaan CC-tuoteversioon (2017)

Voit ratkaista ongelman päivittämällä ohjelmien Adobe Bridge, Photoshop ja Illustrator versiot viimeisimpiin CC (2017) -versioihin. Löydät lisätiedot katsomalla Tarkista sovelluspäivitykset.