Acrobat 2020:n lataaminen

Lataa Acrobat Pro 2020:n tai Standard 2020:n asennusohjelma alta. Asennuksen suorittaminen loppuun edellyttää sarjanumeroa. (Jos haluat asentamiseen liittyviä lisäohjeita, napsauta edeltä asianmukaista linkkiä.)

Voit etsiä rekisteröityjen tuotteiden sarjanumerot artikkelista Sarjanumeron etsiminen.

Acrobat Pro 2020:n asennusohjelma

Windows macOS (v10.15 ja uudemmat)

Lataa (717 Mt, monikielinen zip-tiedoston asennusohjelma*)
Lataa (661 Mt, monikielinen asennusohjelma*)
macOS (v10.14)
Lataa (661 Mt, monikielinen asennusohjelma*)
macOS (v10.13)
Lataa (660 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard 2020:n asennusohjelma

Windows

Mac OS

Lataa (717 Mt, monikielinen zip-tiedoston asennusohjelma*)

Ei saatavana

amerikanenglanti

kansainvälinen englanti

ranska

kanadanranska

saksa

japani

espanja

perinteinen espanja

italia

hollanti

ruotsi

kiina (perinteinen)

korea

tšekki

puola

venäjä

Asennusohjeet

Windows

macOS

1. Lataa zip-tiedosto ja kopioi se mihin tahansa tietokoneen kansioon.
  2. Pura zip-tiedosto.
  3. Siirry Setup.exe-tiedostoon.
    Jos olet esimerkiksi kopioinut ja purkanut zip-tiedoston työpöydän Adobe-kansioon, kansion hierarkia on seuraava:
    C:Käyttäjät<käyttäjänimi>Työpöytä/Adobe/Acrobat_2020_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe

4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Setup.exe-tiedostoa.
  5. Suorita asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Huomautus: Älä suorita asennusohjelman zip-tiedostossa olevaa Setup.exe-tiedostoa, sillä saatat kohdata virheitä asennuksen aikana.
  1. Kaksoisnapsauta ladattua DMG-tiedostoa Acrobatin asennusohjelman taltion ottamiseksi käyttöön.
  2. Avaa käyttöön otettu Acrobatin asennusohjelman taltio.
  3. Siirry taltiossa Acrobat installer.pkg -tiedostoon ja suorita se.
  4. Suorita asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa