Voit ladata Adobe Acrobat Pro DC -työpöytäsovelluksen ja kokeilla maksutta, miten Acrobat Pro DC voi nostaa työskentelysi uudelle tasolle.

Lataa ja asenna Acrobat Pro DC:n työpöytäsovelluksen maksuton kokeiluversio

Kokeiluversioon sisältyvät kaikki Acrobat Pro DC -työpöytäsovelluksen toiminnot sekä lisäksi rajoitettu joukko Document Cloud -palveluita, kuten mahdollisuus täyttää, allekirjoittaa ja lähettää lomakkeita taulutietokoneelta, käyttää viimeksi avattuja tiedostoja eri laitteilta ja tallentaa tiedostoja verkkoon ja jakaa niitä muille. Muiden palveluiden käyttö edellyttää maksullista tilausta. Tällaisia palveluita ovat mahdollisuus saada muiden allekirjoituksia, lähettää ja seurata dokumentteja verkossa sekä PDF-tiedostojen luominen selaimesta tai mobiililaitteelta.

Lataus ja asennus

Windowsissa

1. Lue sivun alaosasta järjestelmävaatimukset ja kokeiluversion käytön usein kysytyt kysymykset. Tarkista, että tietokoneesi täyttää niissä mainitut edellytykset. Valitse Aloita.

2. Anna Adobe ID -tunnus. Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta, anna sähköpostiosoitteesi. Valitse tilaus, jonka haluat ostaa kokeilujakson päätyttyä ja valitse Jatka.

Mikä on Adobe ID -tunnus?

Adobe ID -tunnus suojaa Adobe-tuotteiden ja -palvelujen käyttöä ja tekee käyttökokemuksesta henkilökohtaisemman. Kaikki hankkimasi Adobe-tuotteet, -palvelut, -jäsenyydet ja -kokeiluversiot liitetään omaan Adobe ID -tunnukseesi. Adobe ID -tunnuksen avulla voit rekisteröidä Adoben tuotteesi, tilata tuotteita ja seurata tilauksia, ottaa yhteyttä Adoben tukeen ja osallistua Adoben tapahtumiin ja foorumien toimintaan.

Sign_up
  3. Kirjaudu antamalla salasana ja valitsemalla Jatka.

Huomautus:

Uusille käyttäjille näytetään laskutussivu. Sinua pyydetään asettamaan salasana myöhemmin.

Kirjautuminen salasanalla

Laskutussivu avautuu näyttöön. Valitse maksutapa ja täytä tiedot. Valitse Aloita ilmainen kokeilujakso

Aloita ilmainen kokeilujakso

Huomautus:

Ladattava tiedosto on käyttöönoton binääritiedosto. Se ei ole täysi asennusohjelma. Varsinainen lataaminen ja asentaminen alkaa vasta, kun suoritat tiedoston.

4. Tilauksen vahvistussivu avautuu näyttöön. Valitse Aloita.

tilausvahvistus
  5. Valitse sopiva vaihtoehto pakollisista kentistä löytyvästä luettelosta ja napsauta Jatka.

6. Noudata alla olevia ohjeita sen mukaan, mitä selainta käytät.

Internet Explorer

Ikkunan alareunassa kysytään, haluatko tallentaa vai suorittaa tiedoston. Valitse Suorita ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Firefox

a. Tiedostojen latausikkuna avautuu. Valitse Tallenna tiedosto.

b. Näet ladatun .exe-tiedoston valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä kaikki lataukset.Tiedostonimen alussa on "acrobatproDC”. Kaksoisnapsauta .exe-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Huomautus:

Avaa Firefoxin Kirjasto-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Ctrl + J. Näet ladatun .exe-tiedoston Lataukset-kohdassa. Tiedostonimen alussa on "acrobatproDC”.

Chrome

Näet ladatun .exe-tiedoston selainikkunan vasemmassa alakulmassa. Tiedostonimen alussa on "acrobatproDC”. Kaksoisnapsauta .exe-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Huomautus: Jos et löydä tiedostoa, katso kohta Ladatun tiedoston löytäminen?

Ladatun tiedoston löytäminen

Jos et löydä ladattua tiedostoa, avaa Resurssienhallinta ja valitse vasemmasta navigointipalkista Lataukset. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

Windows-käyttöjärjestelmän latauskansio
  7. Käyttäjätilien valvontaikkuna avautuu. Valitse Kyllä.

Käyttäjätilien valvonta -kehote Windows-käyttöjärjestelmässä

Asennusohjelma käynnistää Acrobatin lataamisen ja asentamisen.

8. Kun asennus on päättynyt, valitse Käynnistä Acrobat.

Asennus on valmis.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Huomautus:

Jos saat varoituksen siitä, että Acrobat-tilaustasi ei voida vahvistaa, napsauta painiketta Jatka kokeiluversiossa.

Mac

1. Lue sivun alaosasta järjestelmävaatimukset ja kokeiluversion käytön usein kysytyt kysymykset. Tarkista, että tietokoneesi täyttää niissä mainitut edellytykset. Valitse Aloita.

2. Anna Adobe ID -tunnus.Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta, anna sähköpostiosoitteesi. Valitse tilaus, jonka haluat ostaa kokeilujakson päätyttyä ja valitse Jatka.

Mikä on Adobe ID -tunnus?

Adobe ID -tunnus suojaa Adobe-tuotteiden ja -palvelujen käyttöä ja tekee käyttökokemuksesta henkilökohtaisemman. Kaikki hankkimasi Adobe-tuotteet, -palvelut, -jäsenyydet ja -kokeiluversiot liitetään omaan Adobe ID -tunnukseesi. Adobe ID -tunnuksen avulla voit rekisteröidä Adobe-tuotteesi, tilata tuotteita ja seurata tilauksia, ottaa yhteyttä Adoben tukeen ja osallistua Adoben tapahtumiin ja foorumien toimintaan.

Sign_up
  3. Kirjaudu antamalla salasana ja valitsemalla Jatka.

Huomautus:

Uusille käyttäjille näytetään laskutussivu. Sinua pyydetään asettamaan salasana myöhemmin.

Kirjautuminen salasanalla

Laskutussivu avautuu näyttöön. Valitse maksutapa ja täytä tiedot. Valitse Aloita ilmainen kokeilujakso

Aloita ilmainen kokeilujakso

Huomautus:

Ladattava tiedosto on DMG-tiedosto. Se ei ole täysi asennusohjelma. Varsinainen lataaminen ja asentaminen alkaa vasta, kun suoritat tiedoston.

4. Noudata alla olevia ohjeita sen mukaan, mitä selainta käytät.

Safari

Näet ladatun .dmg-tiedoston valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä lataukset. Tiedostonimen alussa on "acrobatproDC”. Kaksoisnapsauta DMG-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Huomautus: Jos et löydä tiedostoa, katso kohta Ladatun tiedoston löytäminen?

Firefox

a. Tiedostojen latausikkuna avautuu. Valitse Tallenna tiedosto.

b. Näet ladatun DMG-tiedoston myös valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä kaikki lataukset. Tiedostonimen alussa on "acrobatproDC”. Kaksoisnapsauta DMG-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Huomautus: Jos et löydä tiedostoa, katso kohta Ladatun tiedoston löytäminen?

Chrome

Näet ladatun DMG-tiedoston selainikkunan vasemmassa alakulmassa. Tiedostonimen alussa on "acrobatproDC”. Kaksoisnapsauta DMG-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Huomautus: Jos et löydä tiedostoa, katso kohta Ladatun tiedoston löytäminen?

Ladatun tiedoston löytäminen

Jos et löydä ladattua tiedostoa, avaa Finder ja valitse vasemmasta navigointipalkista Lataukset. Kaksoisosoita ladattua DMG-tiedostoa.

Mac OS -käyttöjärjestelmän latauskansio
  5. Kun DMG-tiedosto on tuotu näkyviin, avautuu Adobe Acrobat -asennusohjelman ikkuna. Käynnistä lataaminen kaksoisosoittamalla asennusohjelmaa.

Kaksoisnapsauta asennusohjelmaa

Mac OS -käyttöjärjestelmässä näkyviin saattaa tulla alempana näkyvä varoitusviesti. Valitse Avaa.

Ladatun tiedoston avaamista koskeva varoitus

Huomautus:

Mac OS -järjestelmässä sinua saatetaan kehottaa kirjautumaan sisään. Kirjaudu sisään Macin käyttäjänimellä ja salasanalla.

Anna salasana

Asennusohjelma käynnistää Acrobatin lataamisen ja asentamisen.

6. Kun asennus on päättynyt, valitse Käynnistä Acrobat.

Asennus on valmis.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Huomautus:

Jos saat varoituksen siitä, että Acrobat-tilaustasi ei voida vahvistaa, napsauta painiketta Jatka kokeiluversiossa.

Acrobat Pro DC:n kokeiluversion muuttaminen täydeksi tilaukseksi

Kun kokeilu päättyy, sinulta veloitetaan automaattisesti valittu tilaus.

Lisätietoja tilauksen uusimisesta manuaalisesti on artikkelissa Miten voin ostaa Acrobatin tai uudistaa tilaukseni?