Aan de slag met uw account

Wat zijn de voordelen van Adobe Export PDF?

Adobe Export PDF is een online service van Adobe Document Cloud waarmee u kostbare inhoud die is opgeslagen in PDF-bestanden opnieuw kunt gebruiken. In plaats van informatie opnieuw in te typen, kunt u met Adobe Export PDF al uw PDF-bestanden converteren naar bewerkbare Word-, Excel- en RTF-documenten.

Wat zijn de systeemvereisten voor Adobe Export PDF?

Bekijk de systeemvereisten voor een volledige lijst met ondersteunde besturingssystemen en browsers.

Hoe krijg ik toegang tot Adobe Export PDF?

U krijgt toegang tot Adobe Export PDF via uw webbrowser, de bureaubladversie van Adobe Acrobat Reader of uw mobiele apparaat.

Hoeveel PDF-bestanden kan ik converteren met Adobe Export PDF?

Met het jaarlijkse abonnement kunt u een onbeperkt aantal PDF-bestanden converteren naar Word (.docx en .doc), Excel (.xlsx) en RTF (Rich Text Format). (.docx is de bestandsindeling van documenten die zijn geschreven in Microsoft Word 2010 en 2007.)

Wordt mijn abonnement elk jaar automatisch verlengd?

Ja, uw jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Maar als u wilt, kunt u het op elk moment annuleren via uw Adobe-account of door contact op te nemen met de Adobe-klantenservice.

Welke talen worden ondersteund door Adobe Export PDF?

De Adobe Export PDF-service converteert PDF-bestanden met inhoud in verschillende westerse talen, met inbegrip van het Engels, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Braziliaans Portugees, Spaans en Zweeds. OCR (optische tekenherkenning) is nu ook beschikbaar in deze talen.

Welke Adobe-producten bevatten de functionaliteit van Adobe Export PDF?

U kunt zich abonneren op de zelfstandige service Adobe Export PDF, of u kunt de service gebruiken wanneer u zich abonneert op de volgende services.

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Alle Adobe Creative Cloud-apps voor teams of ondernemingen

Welk type ondersteuning wordt geleverd bij Adobe Export PDF?

Technische ondersteuning wordt geboden via de online Help, Knowledgebase-artikelen en door gecontroleerde forums. Ga voor meer informatie naar Help en ondersteuning. Iedereen met een betaald abonnement op Adobe Export PDF kan ook ondersteuning opvragen via een chathulplijn voor één-op één-ondersteuning met betrekking tot accountbeheer, bijvoorbeeld bij registratie, aanmelding, annulering of terugbetaling. Onze ondersteuningsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Is Adobe Document Cloud veilig?

Ja. Bij Adobe is beveiliging diep geworteld in onze interne bedrijfscultuur, alsook in onze processen voor softwareontwikkeling en onze bedrijfsvoering voor services. Adobe Document Cloud implementeert toonaangevende beveiligingpraktijken om uw documenten, gegevens en persoonlijk identificeerbare gegevens op het hoogst mogelijke niveau te beschermen, ongeacht of het nu gaat om identiteitsbeheer, Voor meer informatie over onze bedrijfsbeveiligingsmethoden, de Adobe Secure Product Lifecycle of de beveiliging van de Adobe Document Cloud-oplossing, gaat u naar de Adobe Security-pagina's op adobe.com.

Abonneren/aanmelden

Hoe kan ik Adobe Export PDF aanschaffen?

In de Adobe Store kunt u een abonnement kopen op Adobe Export PDF.

Hoe kan ik me aanmelden bij Adobe Export PDF?

Ga naar https://cloud.acrobat.com en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Adobe ID in.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik het wachtwoord opnieuw instellen?

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door te klikken op 'Uw wachtwoord vergeten?' op de aanmeldingspagina voor Adobe Export PDF. Kijk in uw e-mailaccount of u een bericht hebt ontvangen met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Ik heb geen e-mailadresvalidatie ontvangen.

Tijdens het proces voor e-mailverificatie en het wachtwoord opnieuw instellen, worden berichten verzonden naar het e-mailadres van uw Adobe ID. Soms komt een bericht terecht in de map voor ongewenste e-mail. Neem contact op met de Klantenondersteuning als u geen e-mailverificatie ontvangt.

Werken met Adobe Export PDF

Geldt er een beperking voor de grootte van PDF-bestanden die ik met Adobe Export PDF kan converteren?

Adobe Export PDF ondersteunt de conversie van PDF-bestanden tot maximaal 100 MB.

Wordt het bestand dat ik voor conversie upload ook online opgeslagen?

Het bronbestand is niet beschikbaar om opnieuw te worden bewerkt. Zie de algemene en aanvullende Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Kan de Adobe Export PDF-service elk type PDF-bestand converteren?

De Adobe Export PDF-service converteert de meeste PDF-bestanden die momenteel beschikbaar zijn, met inbegrip van PDF-bestanden die gescande documenten bevatten. Desondanks zijn er toch enkele typen PDF-bestanden die niet kunnen worden omgezet. Hieronder vallen de volgende typen:

• PDF-bestanden die een wachtwoord vereisen om het document te openen
  • PDF-bestanden waarop machtigingen zijn toegepast om te voorkomen dat de inhoud wordt afgedrukt, gekopieerd of gewijzigd.
  • PDF-portfolio's
  • PDF-bestanden die zijn gegenereerd in Adobe Illustrator

Biedt Adobe Export PDF ondersteuning voor OCR?

Adobe Export PDF gebruikt OCR-technologie (optische tekenherkenning) om gescande afbeeldingen om te zetten in digitale tekst. De service kan PDF-bestanden converteren met inhoud in de volgende talen: Engels, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Braziliaans Portugees, Spaans en Zweeds. De digitale tekst wordt als bewerkbare tekst in uw nieuwe document opgeslagen. De Adobe Export PDF-service gebruikt dan intelligente conversietechnologie om zoveel mogelijk van de pagina-indeling te behouden. Zie Het gebruik van OCR in Adobe Export PDF voor meer informatie.

Converteert Adobe Export PDF zowel tekst als opmaakgegevens?

Adobe Export PDF kan hoogwaardige gegevens exporteren, maar de kwaliteit van het geconverteerde document is afhankelijk van de kwaliteit van het oorspronkelijke PDF-bestand. Als u het bestand in Word maakt en vervolgens naar PDF converteert met de functie PDF Maker in Acrobat, bevat het PDF-bestand een uitgebreide reeks van gegevens die kan worden vastgelegd door Adobe Export PDF.

Wat gebeurt er met de bestaande opmerkingen in mijn PDF-bestand?

Deze opmerkingen worden omgezet in tekstvakken in het geconverteerde document.

Waarom kan ik geen updates in mijn document zien nadat ik mijn document voor een tweede keer converteer?

Adobe Export PDF kan geen geopend bestand overschrijven. Als u een PDF-document voor de tweede keer converteert, moet u ervoor zorgen dat het bestand een andere naam heeft. Zorg er ook voor dat de eerste versie niet is geopend.