Lightroom importerer ikke Live Photos JPEG-filer fra iPhone | macOS

Problem

Når du importerer Apples Live Photo fra en iPhone 6s og nyere enhet til Lightroom installert på en Mac, importerer ikke Lightroom bildefilen (JPEG) som er tilknyttet Live Photo-filen. Kun den tilknyttede videofilen (.mov) blir importert.

Berørte produktversjoner

Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8 og tidligere

Operativsystem

macOS

Løsning

Oppdater til den nyeste versjonen av Lightroom

Dette problemet er løst i Lightroom CC 2015.9 / Lightroom 6.9-utgivelsen.

Hold Lightroom oppdatert til nyeste versjon for å få de nyeste funksjonene og feilrettingene. Se artikkelen Hold Lightroom oppdatert.