Krasch efter uppdatering till CC 2015.2.x/6.2.x

Problem

Efter att Lightroom 2015.2.x/6.2.x har installerats kraschar Lightroom med konsolfel: undantagsfel utan felhantering: 'LuaRunException', orsak: ’Rekursivt inläsningsförsök för namnområde: AgFullscreenPreview'

Lösning

Problemet orsakas av en skadad installation. Avinstallera och installera Lightroom på nytt för att korrigera problemet.

Avinstallera programmet genom att dubbelklicka på ikonen Avinstallera Adobe Lightroom i Lightrooms programmapp.