E-mail voor wachtwoordherstel verzenden voor een Enterprise ID-gebruiker

Op deze pagina worden de stappen beschreven die u moet uitvoeren als u via de Admin Console een e-mail voor wachtwoordherstel naar een Enterprise ID-gebruiker wilt verzenden.

Een e-mail voor wachtwoordherstel verzenden naar een Enterprise ID-gebruiker vanuit de Adobe Admin Console:

1. Meld u aan bij de Admin Console als systeembeheerder.

2. Navigeer naar Gebruikers en klik in de lijst met gebruikers op de naam van de gebruiker.

3. Klik op E-mailbericht voor opnieuw instellen van wachtwoord verzenden onder Gebruikersdetails.