Betreffende versie Betreffend besturingssysteem
Illustrator CC OS X Yosemite 10.10.5

Probleem

Adobe Illustrator loopt onverwachts vast op computers met OS X Yosemite 10.10.5.

Dit probleem treedt op wanneer u in documenten werkt en de GPU (Graphics Processing Unit) is ingeschakeld in Illustrator. U kunt dit probleem ondervinden wanneer u bestanden in Illustrator plaatst (Bestand > Plaatsen), illustraties pant en erop in- en uitzoomt, of een bewerkingsmodus in Illustrator afsluit (bijvoorbeeld isolatiemodus, patroonbewerkingsmodus, symboolbewerkingsmodus enzovoort).

Oplossing: voer een update uit naar macOS 10.12 Sierra

Voer een upgrade uit naar macOS 10.12 Sierra voor betere stabiliteit en betrouwbaarheid wanneer u in Illustrator CC werkt.