De waarschuwing Onvoldoende geheugen wordt weergegeven wanneer u illustraties kopieert (alleen Mac OS)

Tijdens het kopiëren van illustraties verschijnt de waarschuwing Onvoldoende geheugen. Illustrator crasht wanneer u op OK klikt.

Dit probleem wordt veroorzaakt door een conflict met een klembordprogramma. Klembordprogramma's omvatten (maar zijn niet beperkt tot) Pastebox, Alfred, Keyboard Maestro, Clip Menu, Copied en andere klembordtoepassingen.

Oplossing: sluit klembordprogramma's

Als u van plan bent om illustraties te kopiëren als deel van uw Illustrator-workflow:

1. Sluit alle klembordprogramma's.
  2. Start Illustrator opnieuw en ga verder.