Systeemvereisten | InDesign Server

Systeemvereisten | InDesign Server-versie van november 2021 (17.0)

Windows

Processor

Multicore Intel-processor (met 64-bits ondersteuning) of AMD Athlon® 64-processor.

Besturingssysteem

Microsoft® Windows Server 2016 en Windows Server 2019.

RAM

8 GB RAM (16 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie.

Ruimte op vaste schijf

3 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server).

Monitorresolutie

Monitorresolutie: minimaal 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen).

Ondersteunde videokaart

Videokaart - 32-bits videokaart.

Internet

Deze software werkt met de volgende methoden voor licentie-activering:

Licenties voor beperkte functionaliteit - online: Vereist een internetverbinding om de licentie bij installatie te valideren. Na activering van de licentie hebt u geen internetverbinding meer nodig. Raadpleeg het distributiehandboek voor FRL online voor meer informatie.

Licenties voor beperkte functionaliteit - offline :Vereist geen internetverbinding. Raadpleeg het distributiehandboek voor FRL offline voor meer informatie.

macOS

Processor

Multicore Intel-processor of Apple silicon/M1.

Besturingssysteem

macOS-versie 11.0 en 10.15.

RAM

8 GB RAM (16 GB aanbevolen), 2-8 GB RAM plus extra instantie.

Ruimte op vaste schijf

4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd).

Monitorresolutie

Monitorresolutie: 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen).

Ondersteunde videokaart

Videokaart - 32-bits videokaart.

Internet

Deze software werkt met de volgende methoden voor licentie-activering:

Licenties voor beperkte functionaliteit - online: Vereist een internetverbinding om de licentie bij installatie te valideren. Na activering van de licentie hebt u geen internetverbinding meer nodig. Raadpleeg het distributiehandboek voor FRL online voor meer informatie.

Licenties voor beperkte functionaliteit - offline :Vereist geen internetverbinding. Raadpleeg het distributiehandboek voor FRL offline voor meer informatie.

Systeemvereisten | InDesign Server-versie van september 2021 (16.4)

Windows

• Intel® Pentium® 5- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server 2016 en Windows Server 2019
  • 8 GB RAM (16 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 3 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen) met 32-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

macOS

• Multicore Intel- of Apple Silicon-processor
  • macOS v10.14, v10.15, v11.0
  • 8 GB RAM (16 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen) met 32-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | InDesign Server-versie van mei 2021 (16.2.1) en december 2020 (16.0)

Windows

• Intel® Pentium® 5- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server 2016 en Windows Server 2019
  • 8 GB RAM (16 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 3 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen) met 32-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS v10.14, v10.15, v11.0
  • 8 GB RAM (16 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen) met 32-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | InDesign Server-versie van juli 2020 (15.1.1)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server 2016 en Windows Server 2019
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS v10.13, v10.14, v10.15
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | InDesign Server-versie van december 2019 (15.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server 2016 en Windows Server 2019
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS v10.13, v10.14
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | InDesign CC Server-versie van november 2018 (14.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server 2008 R2 (64-bits) en Windows Server 2016.*
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

* Niet ondersteund op Windows Server 2012.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.12, v10.13 en v10.14.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | InDesign CC Server-versie van maart 2018 (13.1)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits), Windows Server 2012 R2 (64-bits), en Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 en v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | InDesign CC Server-versie van november 2017 (13.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits), Windows Server 2012 R2 (64-bits), en Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 en v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC 2017 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits) of Windows Server 2012 R2 (64-bits)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.10, v10.11, v10.12
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC 2015 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits) of Windows Server 2012 R2 (64-bits)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.10
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC 2014 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (dual core en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits) of Windows Server 2012 R2 (64-bits)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.9
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische kaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.

Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign Server

Zie de systeemvereisten op de Adobe-website op http://www.adobe.com/products/indesignserver/systemreqs/.

Systeemvereisten InDesign CS6 Server

Windows

• Intel® Pentium®- of AMD Athlon® 64-processor (dual-core en hoger)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits)
  • 2 GB RAM plus 750 MB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (De bestandsgrootte van het Windows®-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-romstation

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.6.8 of Mac OS X v10.7 (inclusief v10.7-server)
  • 2 GB RAM plus 750 MB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-romstation

* Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services"). Onlineservices zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht.

Systeemvereisten InDesign CS5.5 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 met Service Pack 2 (32- of 64-bits versie) of Windows Server 2008 (32- of 64-bits versie) of Windows 2008 Server R2
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (De bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-romstation
  • Adobe Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X Server v10.5.7 of 10.6.5 (10.6.5 is minimaal vereist voor Snow Leopard)
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-romstation
  • Adobe Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren

Systeemvereisten InDesign CS5 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 met Service Pack 2 (32- of 64-bits); Windows Server 2008 (32- of 64-bits); of Windows Server 2008 R2
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (De bestandsgrootte van het Windows®-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke instantie van Adobe® InDesign® Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-romstation
  • Voor onlineservices is een breedbandverbinding met internet vereist*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.5.7 of 10.6.5 (10.6.5 is minimaal vereist voor Snow Leopard)
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-romstation
  • Voor onlineservices is een breedbandverbinding met internet vereist*

*Als u een snelle internetverbinding hebt, kunt u met dit product mogelijk de functionaliteit uitbreiden met toegang tot bepaalde functies die online worden gehost, inclusief Adobe CS Live-online services ("online services"). De online services en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen en/of valuta beschikbaar, en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet. Op het gebruik van de online services zijn aparte gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van toepassing. Voor toegang tot deze services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde online services, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Voor meer informatie, de geldende voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst en het online privacybeleid gaat u naar www.adobe.com.

Verwante informatie