Systeemvereisten | November 2018-release (14.0) van InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server 2008 R2 (64-bits) en Windows Server 2016.*
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

* Niet ondersteund op Windows Server 2012.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.12 en v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | Maart 2018-release (13.1) van InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits), Windows Server 2012 R2 (64-bits), en Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 en v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten | November 2017-release (13.0) van InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits), Windows Server 2012 R2 (64-bits), en Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 en v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS, HFS of APFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC 2017 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits) of Windows Server 2012 R2 (64 -bits)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.10, v10.11, v10.12
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC 2015 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits) of Windows Server 2012 R2 (64 -bits)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.10
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC 2014 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor (twee kernen en sneller)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits) of Windows Server 2012 R2 (64-bits)
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (de bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.9
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen); 2-8 GB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.

Deze software werkt niet zonder activering. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot onlineservices.

Systeemvereisten InDesign CC Server

Zie de systeemvereisten op de Adobe-website op http://www.adobe.com/products/indesignserver/systemreqs/.

Systeemvereisten InDesign CS6 Server

Windows

• Intel® Pentium®- of AMD Athlon® 64-processor (dual-core en hoger)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bits)
  • 2 GB RAM plus 750 MB per extra installatie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (De bestandsgrootte van het Windows®-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.6.8 of Mac OS X v10.7 (inclusief v10.7-server)
  • 2 GB RAM plus 750 MB per extra installatie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) en een 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station

* Dit product wordt mogelijk geïntegreerd met of kan toegang bieden tot bepaalde onlineservices die worden gehost door Adobe of derden (“Onlineservices”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksbepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en onlineservices zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of stopgezet. Mogelijk zijn aanvullende kosten of abonnementstarieven van toepassing.

Systeemvereisten InDesign CS5.5 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 met Service Pack 2 (32- of 64-bits versie) of Windows Server 2008 (32- of 64-bits versie) of Windows 2008 Server R2
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra installatie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (De bestandsgrootte van het Windows-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van InDesign Server)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • Adobe Flash® Player 10-software vereist voor het exporteren van SWF-bestanden

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X Server v10.5.7 of 10.6.5 (10.6.5 is minimaal vereist voor Snow Leopard)
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra installatie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • Adobe Flash® Player 10-software vereist voor het exporteren van SWF-bestanden

Systeemvereisten InDesign CS5 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 met Service Pack 2 (32- of 64-bits); Windows Server 2008 (32- of 64-bits); of Windows Server 2008 R2
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra instantie
  • 1,6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (De bestandsgrootte van het Windows®-wisselbestand voor virtueel geheugen moet worden vergroot met 2 GB voor elke installatie van Adobe® InDesign® Server)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X Server v10.5.7 of 10.6.5 (10.6.5 is minimaal vereist voor Snow Leopard)
  • 2 GB RAM plus 256 MB per extra instantie
  • 1,8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet installeren op hoofdlettergevoelige volumes of partities die met UFS, ZFS of HFS zijn geformatteerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

*Als u een snelle internetverbinding hebt, kunt u met dit product mogelijk de functionaliteit uitbreiden met toegang tot bepaalde functies die online worden gehost, inclusief Adobe CS Live-online services ("online services"). De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen en/of valuta beschikbaar, en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet. Op het gebruik van de onlineservices zijn aparte gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid van toepassing. Voor toegang tot deze services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht en vereisen een aparte aanmelding. Voor meer informatie, de geldende voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst en het online privacybeleid gaat u naar www.adobe.com/nl/.