Kom godt i gang med Adobe XD

Har du brug for hjælp med dit abonnement?

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge XD?

Du skal logge ind regelmæssigt for at bekræfte din licens – hver 30. dag, hvis du har et måneds- eller årsabonnement. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer XD. Yderligere oplysninger finder du i Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.