Seuraavien linkkien avulla voit ladata ja asentaa Acrobat-versiosi ja ratkaista yleisiä aktivointi- ja asennusongelmia.

Yleisten ongelmien ratkaiseminen

Asennusongelmien vianmääritys

Näin löydät tietyn virhekoodin tai -viestin: Käytä selaimesi Etsi-toimintoa paikantaaksesi virheen tästä ohjeesta – paina Ctrl+F (Windows) tai Komento-F (Mac OS).

Virhe Viesti Ratkaisu
Asennus epäonnistui Asentaja havaitsi virheen, joka aiheutti asennuksen epäonnistumisen. Pyydä apua ohjelmiston valmistajalta. Katso Creative Cloud -tietokonesovelluksen Asennus epäonnistui -virhesanoma
Asennus juuttuu satunnaiseen kohtaan Asennus juuttuu satunnaiseen kohtaan Katso Roikkumaan jäänyt asennus -virheiden korjaaminen ja
Sovelluksen asennus jumiutuu
Käyttöjärjestelmää ei tueta -virhe Käyttöjärjestelmää ei tueta Katso Adobe Acrobatin järjestelmävaatimukset | Pro DC, Standard DC
Sovellusristiriita Acrobatia asennettaessa Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista:
<sovelluksen nimi>
Katso Sulje ristiriitainen sovellus tai prosessi
Ei yhteyttä Adoben palvelimiin Ei yhteyttä Adoben palvelimiin. Tarkista palomuurin asetukset, varmista, että tietokoneen aika on asetettu oikein, ja yritä uudelleen. Katso Ei yhteyttä Adoben palvelimiin
Virhe 1722 Tässä Windows Installer -paketissa on ongelma. Asennukseen sisältyvän ohjelman suorittamista ei saatu loppuun. Ota yhteys tukihenkilöön tai jälleenmyyjään. Toiminto InstallWebResources, sijainti: C:\Program Files(x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\AcroCEF\AcroServicesUpdater.exe Katso Virhe 1722 Acrobat DC:n / Acrobat Reader DC:n asennuksen ja päivityksen aikana Windowsissa
Poistumiskoodi 7 Katso vianmääritystä varten alla olevat virheet. Esimerkiksi VIRHE: DW003, DW006... Katso Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7
Virhe 1603 Vakava virhe asennuksen aikana. Katso Virhe 1603: Vakava virhe asennuksen aikana
Virhe 201, P201 Seuraavat ongelmat on havaittu:
Latausprosessissa näyttää olevan ongelma. Saat vianmääritysohjeita asiakastukemme sivulta.
Virhe tapahtuu, kun lataaminen keskeytyy tai palvelimen vasteaste on heikko. Katso Verkko- ja yhteysongelmat
Virhe 28000 Acrobatin lisensointimoduulin asennus on epäonnistunut. Mahdollisia tilapäisratkaisuja ongelmaan löytyy osoitteesta http://www.adobe.com/go/acrobat_installation_rollback Katso Miten Acrobatin asennuksen peruuntumisen voi estää 64-bittisessä Windowsissa
Virhe 1923 Adobe Acrobat Update Service -palvelua (AdobeARMService) ei voitu asentaa.
Tarkista, että oikeutesi riittävät järjestelmäpalveluiden asentamiseen.
Katso artikkeli Virhe 1923 ilmenee, kun Adobe Acrobat DC tai Acrobat Reader DC yritetään päivittää.
Virhe 136, C136 Tuotteen asennus ei onnistu Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen
Virhe 1328 Virhe käytettäessä korjaustiedostoa tiedostoon C:\Config.Msi\PT74ID.tmp. Se on todennäköisesti päivitetty toisella tavalla, eikä tämä korjaustiedosto voi enää muokata sitä. Pyydä lisätietoja korjaustiedoston toimittajalta. Katso Virhe 1328: Virhe käytettäessä korjaustiedostoa tiedostoon
Virhe 1406 Arvoa {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} ei voi kirjoittaa avaimeen \SOFTWARE\Microsoft\InternetExplorer\Toolbar. Varmista, että sinulla on avaimeen tarvittavat käyttöoikeudet, tai ota yhteys tukihenkilöstöön. Katso Virhe 1402 tai virhe 1406 asennettaessa Acrobatia tai Readeria
Virhe 19 Palautuskoodi Adobe Installer -prosessista on (19). Asennusprosessi pysäytetään.
Epäonnistui Acrobatin [paketin polku Acrobatiin] käyttöönotossa (3145775). Asennus keskeytetään
Katso Acrobatin asennus Windowsissa epäonnistuu virhekoodilla 19
Virhe 1935 Kokoonpano-osan {9718BF1D-6A9F-3406-A992-630F7EF2F164} HRESULT: 0x80070308 asennuksen aikana ilmeni virhe
Katso Acrobatin asennus Windowsissa epäonnistuu ja ilmenee virhe 1935
Virhe 1, P1 Asennus epäonnistui.
Tapahtui tuntematon virhe.
Katso Asennusongelmien ratkaiseminen | Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksesta usein kysytyt kysymykset
Virhe 205, P205 Ladatuissa tiedostoissa näyttää olevan ongelma. Saat vianmääritysohjeita asiakastukemme sivulta. Tämä virhe ilmenee, kun ladatussa tiedostossa on jokin ongelma. Katso Verkko- ja yhteysongelmat
Virhe 206, P206 Yritä asennusta uudelleen.
Ei yhteyttä Adoben palvelimiin. Tarkista internet-yhteys ja palomuurin asetukset ja valitse sitten Yritä uudelleen.
Virhe tapahtuu, kun verkkoyhteys ei ole käytettävissä tai palvelinta ei tavoiteta. Katso Verkko- ja yhteysongelmat
Virhe P22 Asennus epäonnistui
Asentamista kirjainkoon erotteleviin asemiin ei tueta. Valitse asennusta varten toinen asema.
Katso Isot ja pienet kirjaimet erottelevia asemia ei tueta tai vastaava asennusvirhe | Mac OS
Virhe P81 Seuraavat ongelmat on havaittu:
Käynnissä on toinen asennusohjelma, joka on suljettava ennen tuotteen asentamista. Sulje muut asennusohjelmat.
Katso Virhe P81 tai 81 ilmenee Acrobat DC:tä asennettaessa
Levy täynnä -virhe Asennus suoritettu, vähäiseen levytilaan liittyviä virheitä
tai Asennus epäonnistui vähäisen levytilan vuoksi
Katso Levytila ei riitä -virheet
Riittämätön levytila Riittämätön levytila. Tarkista vähimmäisvaatimukset ja vapauta levytilaa yrittääksesi uudelleen Katso Poistumiskoodit 30 ja 31 ”levytila vähissä" -virheet | Creative Suite