Kattavat ohjeet Adobe Signin versioiden (5.0+) päivitykseen Microsoft Dynamics CRM:ssä.

Yleiskatsaus

Adobe Sign for Microsoft Dynamics -ratkaisun päivittäminen mistä tahansa 5.x-versiosta tai sitä uudemmasta on selkeä prosessi: uusi paketti tuodaan, jotkin kokoonpanoelementit tarkistetaan ja sitten annetaan paketin asentua. Useimmilla järjestelmänvalvojilla prosessin suorittaminen alusta loppuun kestää yleensä alle 15 minuuttia.

ÄLÄ poista nykyisen paketin asennusta.

Päivitysprosessin aikana nykyinen paketti päivitetään uudella sisällöllä.

Aikaisemmat mukautukset jäävät ennalleen, eikä käyttäjäkokemus muutu.

Voit hankkia päivityspaketin ottamalla yhteyttä Customer Success Manageriin.

Paketin asennus

Kirjaudu omaan Dynamics CRM -ympäristöön järjestelmänvalvojana.

• Siirry kohtaan Asetukset > Ratkaisut.
Siirry kohtaan Aloitus > Asetukset > Ratkaisut.

Kaikki ratkaisut -sivu latautuu:

• Napsauta Tuo-kuvaketta.
Tuo-kuvake

Valitse ratkaisupaketti -sivu latautuu:

• Siirry lataamaasi Adobe Sign v6 -tiedostoon.
  • Valitse Seuraava.
Selaa Adobe Sign v5 -binaaritiedostoon.

Ratkaisun tiedot -sivu latautuu:

• Valitse Seuraava.
Ratkaisun tiedot -sivu

Tuontiasetukset-sivu latautuu:

• Varmista, että Valmistele päivitystä varten -asetus on valitsematta.
  • Varmista, että Korvaa mukautukset -asetus on valittuna.
  • Varmista, että Ota käyttöön ratkaisuun sisältyvät SDK-viestien… -asetus on valittu.
  • Valitse Tuo.
Tuontiasetukset-sivu

Tuodaan ratkaisua -sivu latautuu ja tuo paketin.

Tämä saattaa kestää muutaman minuutin. Kun prosessi on valmis, näet viestin suorituksen onnistumisesta.

• Valitse Sulje.
Tuotu paketti

Version 6 muutokset

Sopimusmallit on poistettu Käyttöoikeudet-kohdasta, ja niitä hallitaan järjestelmänvalvojan oikeuksilla.  Käyttäjät eivät enää voi määrittää omia mallejaan, vaan he voivat valita mallin mallien luettelosta, kun he lähettävät sopimuksen.  Tämä parantaa kaikkien tapahtumien yhtenäisyyttä ja varmistaa, että datamääritykset otetaan yhtenäisesti käyttöön.

Kun päivitys on suoritettu, kaikki aikaisemmat käyttäjän määrittämät mallit siirretään Sopimusmallit-sivulle ja asetetaan passiiviseen tilaan. Suosittelemme, että jokainen malli tarkistetaan, kaksoiskappaleet poistetaan ja koko organisaation laajuisesti käytettävissä olevia malleja muokataan ja ne tallennetaan.

Malleja on laajennettu.